Chiriches, desfiintat de englezi: Dezastru pe cale sa se intample

Luni, 15 Septembrie 2014, ora 13:52
3387 citiri
Chiriches, desfiintat de englezi: Dezastru pe cale sa se intample
Foto: DigiSport

Vlad Chiriches nu i-a convins pe englezi ca merita sa faca parte din primul "11" al lui Tottenham, fanii gruparii londoneze desfiintandu-l pe jucatorul roman.

Doua dintre cele mai citite bloguri ale au analizat prestatia lui Chiriches din meciul cu Sunderland, scor final 2-2, iar ambele materiale au, mai mult sau mai putin, aceeasi concluzie, Vlad greseste mult si echipa poate primi gol din cauza lui in orice moment.

"Chiriches este un caz interesant, un clasic "dezastru pe cale sa se intample". Extrem de talentat si foarte increzator, dar avand carente majore in jocul de baza, aminteste pe alocuri de David Luiz. E foarte bun la a aduce mingea din aparare, insa pierde de multe ori balonul in pozitii periculoase. Punctele lui forte sunt extrem de interesante pentru un fundas, mai ales daca joaca intr-o echipa care se bazeaza pe posesie si atac, astfel ca, probabil, daca va fi antrenat bine, s-ar putea dovedi o achizitie reusita", scriu cei de la Anything But Penalties.

Acelasi tip de discurs, desi ceva mai dur, il au si fanii care scriu pentru Tottenham Hotspur Blog News.

Si de aceasta data englezii remarca numarul mare de baloane pasate aiurea de fundasul roman in meciul cu Sunderland, considerand ca oricare dintre acestea putea fi fatal pentru echipa lui Pochettino.

"Vlad, Vlad, Vlad, de ce nu ne dai ocazia de a scrie ceva decent? Au fost cateva lucruri bune in jocul sau, dar multe altele nu atat de bune", incepe analiza jocului facut de Chiriches.

De aceasta data sunt disecate toate fazele importante in care romanul a fost implicat, concluzia fiind una dura, romanul nu merita sa fie titular.

"Deposedarile au fost bune, dar pasele sale nu, asa cum nici marcajul nu a fost cel mai inspirat. Viitorul sau, pana in iarna, ramane in Europa League si Cupa Ligii. Si asa poate strange 7-8 meciuri pana in retur si poate demonstra ca merita sa ramana in lot."

Vlad Chiriches a fost titular si integralist in meciul pe care Tottenham l-a jucat pe terenul celor de la Sunderland, scor 2-2.

Romanul a facut pereche in centrul defensivei cu Younes Kaboul, insa nu a avut o evolutie extraordinara.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Vlad Chiriches presa engleza, #Chiriches Premier League, #Chiriches analiza Anglia, #Chiriches Tottenham Sunderland , #Tottenham