Seara de cosmar pentru Chiriches in Europa League

Vineri, 03 Octombrie 2014, ora 07:27
5027 citiri
Seara de cosmar pentru Chiriches in Europa League
Foto: Tottenham

Vlad Chiriches a avut o seara de cosmar in Europa League. Titularizat din nou de antrenorul lui Tottenham, internationalul roman a avut o evolutie slaba in fata turcilor de la Besiktas, totul culminand cu provocarea unui penalti in minutul 89.

Chiar daca este intr-o evidenta cadere de forma, Chiriches ramane o solutie pentru managerul londonezilor, Mauricio Pochettino, care l-a folosit destul de mult in acest debut de sezon.

Joi seara, Vlad a facut pereche in centrul defensivei cu Federico Fazio, fiind pentru prima data cand cei doi au evoluat impreuna. Iar acest lucru s-a vazut mai ales in evolutia lui Chiriches, care a fost nesigur la majoritatea fazelor.

Chiar si asa, Tottenham a fost foarte aproape de a castiga meciul cu Besiktas, Kane reusind sa deschida scorul in minutul 27.

Dar cand toata lumea se gandea ca londonezii si-au acontat cele 3 puncte, Chiriches a luftat incredibil un balon, acesta i-a sarit in mana, iar arbitrul a aratat punctul de la 11 metri.

Demba Ba a marcat din penalti, Tottenham pierzand doua puncte, scorul final al partidei fiind 1-1.

"Chiriches a gresit la o minge lunga, incercand sa il blocheze pe Mustafa Pektemek, iar balonul i-a sarit in mana. Arbitrul a dictat un penalti pe care Demba Ba l-a transformat", scrie site-ul oficial al lui Tottenham.

Vlad Chiriches a fost transferat de Tottenham in vara anului trecut, fiind cumparat cu 9 milioane de euro de la Steaua.

El a avut o prima parte a sezonului foarte buna, impresionand pe toata lumea, insa ulterior s-a stins, pe fondul accidentarilor.

In aceasta vara s-a vorbit mult despre plecarea lui de la Londra, insa a ramas in lotul lui Tottenham si, cel putin pana acum, s-a aflat in planurile antrenorului Pochettino.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Chiriches Tottenham Besiktas, #Chiriches penalty Besiktas, #Chiriches Demba Ba Tottenham , #Tottenham