Vladimir Putin a jucat hochei cu fostele glorii sovietice (Video)

Sambata, 19 Noiembrie 2011, ora 12:50
1981 citiri
Vladimir Putin a jucat hochei cu fostele glorii sovietice (Video)
Foto: Ria Novosti

Vladimir Putin a jucat hochei cu legende sovietice ale acestui sport. Antrenamentul a avut loc vineri, pe un patinoar din Moscova, iar premierul rus a marcat mai multe goluri.

Putin promisese tinerilor sportivi rusi, in luna februarie, ca va invata sa patineze indeajuns de bine pentru a juca hochei, iar in luna aprilie a jucat primul sau meci de hochei, transmite agentia Ria Novosti. Totodata, premierul a spus, in luna mai, ca hocheiul si schiul sunt sporturile de iarna favorite.

In timpul antrenamentului televizat de vineri, care a durat 40 de minute, Putin a imbracat un echipament ros-albastru, cu emblema Rusiei, purtand numarul 11. Oficialul rus a urmat intocmai indicatiile celor doi antrenori, un fost jucator din liga profesionista americana de hochei, NHL, si antrenorul echipei nationale de hochei a Rusiei.

El a schimbat pase cu un alt fost jucator din NHL, cu un fost antrenor al echipei nationale, dar si cu presedintele clubului de hochei pe gheata, TSKA Moscova. Mai multi jucatori legendari sovietici au participat la acest antrenament cu fostul presedinte al Rusiei.

La sfarsit, oficialul rus a baut ceai cu colegii sai si a primit o bluza de hochei din partea presedintelui Federatiei Ruse de Hochei.

Vladimir Putin este un obisnuit al sporturilor de orice fel. Judo, badminton, inot sau calarie sunt doar cateva din activitatile premierului rus. Totodata, el este pasionat de vanatoare si de Formula 1 si a escaladat un panou de alpinism fara echipament de siguranta.

Prim-ministrul Rusiei, in varsta de 59 de ani, si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat de presedinte al tarii, dupa cele din perioada 2000-2008.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Vladimir Putin hochei, #Putin premier Rusia hochei , #premier Rusia