Vladimir Putin, suspectat ca si-a facut operatii estetice (Video)

Sambata, 17 Decembrie 2011, ora 20:47
4013 citiri
Vladimir Putin, suspectat ca si-a facut operatii estetice (Video)
Foto: AP

Premierul rus Vladimir Putin este suspectat ca si-ar fi facut operatii estetice inainte de alegerile prezidentiale din martie 2012, dupa ce seful guvernului de la Moscova a aparut vizibil intinerit joi, la o sesiune de intrebari si raspunsuri cu populatia.

Cea mai sexy rusoaica, de partea lui Vladimir Putin (Galerie foto)

Primele zvonuri in legatura cu operatiile estetice ale liderului de la Kremlin au aparut in octombrie 2010, cand Putin a aparut la o intalnire de la Kiev cu o vanataie mare in jurul unui ochi, comenteaza publicatia britanica The Telegraph in editia de sambata.

Atunci, majoritatea reactiilor au fost in favoarea injectiilor cu Botox, insa purtatorul de cuvant al premierul a negat: "Probabil ca asa a cazut lumina. Premierul este obosit".

Totodata, fata neteda a lui Putin, in varsta de 59 de ani, a iscat polemici si la inceputul lui 2011. Revista liberala rusa New Times a alimentat speculatiile intr-un articol intitulat "Ce s-a intamplat cu fata lui Putin?".

Patru chirurgi plasticieni citati de publicatie au conchis ca liderul rus si-a facut, probabil, operatii estetice. Ei au spus ca el si-ar fi injectat botox in zona fruntii, ar fi facut lifting al ochilor si si-ar fi facut injectii pentru fermitate in zona obrajilor.

Nu in ultimul rand, Vladimir Putin, prezent la scoala de vara de anul acesta a gruparii de tineret pro-Kremlin Nasi, a dat impresia ca intampina dificultati in a zambi. Si, ca prin vraja, toate ridurile ii disparusera!

Cati rusi ar vota acum cu Putin

Publicatia britanica nu exclude ca prietenia dintre Putin si fostul premier italian, Silvio Berlusconi, sa aiba legatura cu "infrumusetarea": "Putin si Berlusconi sunt prieteni apropiati. Multora nu li se pare putin probabil sa impartaseasca informatii despre operatii estetice si contacte".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Putin, corigent la filosofie. Ideile unui mare gânditor german sunt interpretate de dictatorul rus după propriile sale interese
Putin, corigent la filosofie. Ideile unui mare gânditor german sunt interpretate de dictatorul rus după propriile sale interese
Cancelarul german Olaf Scholz i-a interzis lui Vladimir Putin să se refere la filozoful Immanuel Kant, deoarece războiul agresiv al Rusiei contrazice complet principiile fundamentale ale...
Avertismentul despre Putin care dă fiori: „Este impredictibil, ar putea utiliza arma nucleară”
Avertismentul despre Putin care dă fiori: „Este impredictibil, ar putea utiliza arma nucleară”
Iulia Navalnaia, văduva defunctului disident rus Aleksei Navalnîi, a avertizat asupra caracterului impredictibil al preşedintelui rus Vladimir Putin. Aceasta nu exclude că Putin ar putea să...
#vladimir putin operatii estetice, #Vladimir Putin Botox, #Putin prezidentiale 2012, #Vladimir Putin , #premier Rusia
Comentarii
Poza Tragicomedian
Tragicomedian
rank 1
Incepe sa semene tot mai mult cu mumia lui Lenin
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5