Cum arata Putin dupa disparitia misterioasa - ce au remarcat cei care l-au vazut de aproape

Marti, 17 Martie 2015, ora 08:25
12968 citiri
Cum arata Putin dupa disparitia misterioasa - ce au remarcat cei care l-au vazut de aproape
Foto: Hepta.ro

Vladimir Putin si-a facut, luni, aparitia dupa absenta misterioasa si neexplicata inca oficial din ultimele zile, dar semnele de intrebare din presa internationala continua sa persiste.

Zvonul privind problemele de sanatate pe care Putin le-ar avea capata contur, conform jurnalistilor care l-au vazut de aproape pe Vladimir Putin, in timpul intalnirii cu presedintele kargaz Almazbek Atambaiev, informeaza Business Insider.

Corespondentul AFP a relatat ca Putin parea "cumva palid", iar un reporter de la Bloomberg spune ca presedintele Rusiei "gafaia si vorbea pe nas" in timp ce transpira.

Pe de alta parte, Vladimir Putin a refuzat sa comenteze subiectul disparitiei sale, spunand ca "viata ar fi plictisitoare fara zvonuri".

Putin traieste! Unde s-a dus liderul de la Kremlin

Vladimir Putin a avut, luni, prima aparitie in public din 5 martie incoace. Liderul de la Kremlin s-a intalnit cu presedintele kargaz Almazbek Atambaiev, in Sankt Petersburg.

Disparitia misterioasa a lui Putin a generat un val de speculatii cu privire la sanatatea sa, acapararea puterii si chiar despre viata sa amoroasa.

Insa si aceasta aparitie a dus la speculatii dupa ce vineri, cu trei zile inainte de intalnirea de la Sankt Petersburg cu Atanmbaiev, televiziunea rusa de stat a difuzat prematur o stire potrivit careia presedintele Rusiei s-ar fi intalnit deja cu omologul sau kargaz.

Ulterior, televiziunea a retractat si a catalogat materialul drept o eroare.

Presa internationala face un anunt neasteptat despre disparitia lui Putin - reactia Kremlinului

Pe retelele sociale, oamenii au facut tot felul de scenarii - ca Putin ar fi bolnav sau ascuns undeva cu iubita lui si cu un nou copil. Kremlinul a respins insa cu putere orice ipoteza privind faptul ca i s-ar fi intamplat ceva rau presedintelui Rusiei, purtatorul sau de cuvant, Dmitri Peskov, spunand ca Putin este sanatos si ca "poate rupe mana" celui cu care da noroc.

Putin bolnav? Reactia Kremlinului: Iti poate rupe mana cand dai noroc cu el

Unde si de ce a disparut Vladimir Putin? Cele mai bune teorii

Zvonurile privind situatia in care se afla Vladimir Putin au inceput sa apara dupa ce o intalnire din capitala kazaha Astana, cu omologii sai din Kazahstan si Belarus, a fost amanata din scurt, iar un oficial al tarii gazda a spus ca Putin s-ar fi imbolnavit. Vizita liderului de la Kremlin la Astana a fost reprogramata pentru 20 martie.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#disparitie Vladimir Putin, #boala Vladimir Putin, #Vladimir Putin bolnav , #presedinte Rusia
Comentarii