Ziare.com

Fosta sotie a lui Putin s-ar putea retrage la manastire

Sambata, 05 Octombrie 2013, ora 22:44

   

Fosta sotie a lui Putin s-ar putea retrage la manastire
Nici dupa ce a parasit nava amiral a celei mai mari tari din lume, Liudmila Putin n-are sanse sa sa se piarda in necunocut, asa cum spunea ca si-ar fi dorit dansa.

Chiar daca s-ar ascunde in spatele zidurilor unei manastiri, dupa cum a circulat si inca mai circula zvonul prin tara, opinia publica ramane mereu atintita asupra ei, curiozitatea indemnandu-i pe multi sa se intrebe ce planuri isi face fosta prima doamna, pentru noul ei capitol de viata privata, comenteaza realty.mail.

Intrucat informatiile exacte lipsesc, presa s-a informat "pe surse", asa cum se informeaza si la noi, reusind sa decopere adresa unei manastiri din regiunea Pskov, in apropierea careia a fost vazuta adesea si unde ramane indelung, desi nu rezulta de nicaieri ca este cu adevarat instalata acolo.

De altfel s-ar parea ca statul are grija ca fosta prima doamna sa n-o duca rau la manastire, in care sens a si alocat o fumoasa suma, pentru reabilitarea si renovarea sfantului lacas, inclusiv acarturile aferente: chiliile.

Ziarele remarca faptul ca, in conformitate cu prevederile legale, o fosta prima doamna a tarii aflata in retragere are tot dreptul sa se bucure de privilegii si protectie din partea statului, iar legea nu face vreo restrictie pentru cazul cand a ajuns in retragere prin divort sau in alte conditii.

Pe de alta parte, ziaristii care au insistat sa obtina detalii chiar de la Kremlin, au fost tratati cu raceala de catre purtatorul de cuvant al presedintelui, cu explicatia ca fosta doamna Putin se va bucura ca orice cetatean de pensia minima, conform legii.

In rest, purtatorul de cuvant a rugat sa nu i se ceara detalii privind viata privata a conducatorilor si famiilor lor, acestea neavand un caracter public.

De aici incolo, informatiile continua tot pe surse, pornind de la faptul ca persoana in cauza nu detine o locuinta. Ca urmare, ori o ajuta fostul sot, ori se confirma varianta cu manastirea, ceea ce n-ar fi exclus, pe de o parte prin frecventa vizitelor ei la acest sfant lacas, pe de alta parte prin viteza cu care se face restaurarea unor spatii locuibile.

A propos, tot pe surse, presa a mai aflat ca exista propunerea ca fostei prime doamne sa-i fie incredintat rolul de stareta a manastirii. Din pacate, si cei de la Eparhia Pskov au fost la fel de zgaciti in a oferi informatii ca si Kremlinul. Au dat din umeri si n-au confirmat stirea venita pe surse.

Din toate aceste informatii, ziarele nu stiu deocamdata sa traga alta concluzie decat faptul ca nu exista fum fara foc, proverb la fel de cunoscut la rusi, ca si la noi.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2499 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Toarasi, insamna ca la parasit pa amiralu Kuznetzov, asa scrie acolo

"Nici dupa ce a parasit nava amiral a celei mai mari tari din lume, Liudmila Putin n-are sanse sa sa se piarda in necunocut, asa cum spunea ca si-ar fi dorit dansa."

Sial doilea, aici intreb, finca nu stiu:
dupe ce san divorteaza, sa desfinteaza litera A de la sfarsit, adica din Putina devine Putin, sau cum ?

Spunetine, casa ne lamurim si noi, mai ales io!

Sa traiti !

 

deci ,

- dupa ce ca a divortat de ea , vrea s-o retraga si la manastire ?

 

Si-o fi gasit kolhoznica un calugar chipe$

Sa mearga Lady-cu-Pufoaica la NY, sa "scrie o carte".. Ii spune CIA ce are de scris. Atata zirkus ptr un maimuk kaghebist si-o tzatza "maritata bine" la vremea ei.

Biata femeie!

Da, sunt mii si mii de situatii, cand in urma unei deceptii sau esec in viata, bietul om incerca o magaiere prin a face "frectie la un picior de lemn"...Adevarata fericire cu implicatii vesnice nu se gaseste decat la Acela care este Calea, Adevarul si Viata, adica la Domnul Isus Cristos care a murit pentru rascumparrea din pacat a sufletelor noastre...Oricine se caieste de trecutul sau pacatos, si Ii cere Lui iertare, va primi, pentru ca "In nimeni altul nu este mantuire:caci nu este sub cer un alt Nume dat oamenilor, in care trebuie sa fim mantuiti" (Fapt.4.12)

 

Articol in dorul lelii

"Hai sa va spun ce stiu. Nu stiu nimic."

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor