Imperiul cladit pe umerii lui Vladimir Putin - Produse inspirate de liderul rus (Video & Galerie foto)

Sambata, 09 Ianuarie 2016, ora 08:23
4623 citiri
Imperiul cladit pe umerii lui Vladimir Putin - Produse inspirate de liderul rus (Video & Galerie foto)
Foto: Arhiva Ziare.com

Cu cat e mai controversat personajul, cu atat mai bine se vand produsele legate de acesta. Iar la categoria "controversat", Vladimir Putin castiga detasat, desi termenul e bland cand vine vorba despre liderul de la Kremlin.

Recent, pe piata a intrat un parfum inspirat de presedintele rus. Acesta se comercializeaza la Moscova, intr-un magazin de lux, dar poate fi cumparat si online. 80 de dolari te costa ca sa mirosi a presedinte rus, daca-ti iei parfumul din magazin, si 95 de dolari va costa daca-l comanzi de pe Internet.

Fotografia zilei: Chipul lui Vladimir Putin, pe hartie igienica

Sticlele de parfum sunt negre, pe acest fundal aparand profilul presedintelui rus. "Leaders Number One" se vinde doar pana la 20 ianuarie, in limita a 1.000 de flacoane, a cate 100 de mililitri.

Cum vei mirosi, asa incat sa-i semeni lui Putin? A lamaie, a brad si a coacaze negre. Creatorul parfumului, un belorus, sustine ca mirosul e unul "natural" si "deloc agresiv", conform Time.

Produsul e insa doar cel mai recent dintr-o lunga lista inspirata de Vladimir Putin.

Daca tot ai in plan sa-ti cumperi un iPhone, garantat gadgetul tau va starni exclamatii de surpriza si admiratie, daca vei afisa unul cu profilul lui Putin, aurit. Telefonul de 3.200 de dolari are si emblema Rusiei si un vers din imn.

Creat de Caviar, companie de lux care scoate pe piata replici ale produselor Apple, modelul se numeste "Caviar Ti Gold Supremo Putin Anniversario Edizione 63". A fost lansat pe piata in octombrie 2015, de ziua lui Vladimir Putin. Doar 63 de astfel de produse au fost comercializate, aceasta fiind varsta liderului de la Kremlin.

Tot Caviar a lansat si o replica din aur a unui ceas Apple, cu semnatura lui Putin pe o parte. Numit "Smart Watch Russophilic", acesta a fost tot in editie limitata, de 999 de unitati, infatisand si o panorama a Moscovei. Un astfel de ceas costa 3.000 de dolari.

Iar daca vrei sa-si asortezi ceasul cu telefonul si cu un inel, ai noroc. Pe piata sunt si bijuterii cu chipul lui Putin, create de o companie ce-si are sediul la Moscova. Ciudat? Depinde cine priveste?

Foto: Captura foto YouTube DW

Un produs nu asa de costisitor, dar care il are in centru tot pe liderul de la Kremlin, este un calendar pe 2016. Daca vrei sa anunti sus si tare ca esti fanul presedintelui rus, eventual la munca, pune-l pe perete in biroul tau. Costa 76 de dolari, iar Putin apare in toata maretia sa, in diverse ipostaze: mirosind o floare, transpirat si la bustul gol, cu manusi de box, ori lipindu-si obrazul de blana unui caine.

via GIPHY

Si daca altarul tau inchinat lui Putin nu e complet sau mai ai inca ceva cunoscuti carora vrei sa le faci un cadou surpriza, intra pe redbubble.com, unde vei gasi si alte idei de cadouri, cum ar fi tricouri cu Putin in blana de urs, calarind rechini, cocosi, infigand steagul Rusiei pe Luna, machiat in chip de travestit si nu numai.

Foto: Arhiva Ziare.com

Foto: RedBubble

Iar daca nu vrei sa scoti din buzunar niciun ban, poti trimite online prietenilor fotografii cu Putin in ipostaze demne de a fi date drept exemplu, avand alaturi citate inspirationale. Le vei regasi unite sub termenul "Putinspiration", pe Instagram.

Windows to what's inside 👀🌅 #behindblueeyes #advice

A photo posted by Vova (@putinspiration) on

Blew past 1k. Thx @browncardigan 💚

A photo posted by Vova (@putinspiration) on

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#produse Vladimir Putin, #cult Vladimir Putin, #calendar Vladimir Putin, #parfum Vladimir Putin, #produse Rusia Putin , #presedinte Rusia