Misterioasele fiice ale lui Vladimir Putin

Joi, 30 August 2012, ora 23:52
15574 citiri
Misterioasele fiice ale lui Vladimir Putin

Cu toate ca presedintele rus Vladimir Putin apare zilnic la stiri, nu se stie aproape nimic despre cele doua fiice ale sale, Maria, in varsta de 27 de ani, si Ekaterina, care are 25 de ani.

Ca adulti, cele doua nu au fost fotografiate niciodata de presa din Rusia si se spune ca rusii nu le-ar recunoaste pe femei daca ar da peste ele pe strada.

Fetele au fost intotdeauna bine pazite de Guvernul de la Moscova si au fost chiar retrase de la scoala si li s-a predat acasa, odata ce tatal lor a intrat in lumina reflectoarelor, scrie Business Insider.

Averea nestiuta a lui Putin: avioane, palate, iahturi si ceasuri

Cu toate acestea, in blogosfera rusa se scrie mult despre ele. Mare parte din ceea ce se stie despre cele doua fiice al lui Putin este doar zvon neconfirmat, dar sunt cateva aspecte care au fost dezvaluite.

In primul rand, se pare ca sunt prietene cu fiica fostului prim-ministru Silvio Berlusconi, Barbara, care vorbeste limba rusa. Potrivit unui articol aparut in 2002 in presa din Rusia, fetele si-au petrecut vacanta impreuna, inotand in Sardinia.

In anul 2010, s-a zvonit ca Ekaterina, fiica mai mica, urma sa se marite cu prietenul cu care avea o relatie de mai multi ani, fiul unui amiral sud-coreean. Insa zvonurile au fost dezmintite de Kremlin, in luna aprilie, iar cand acestea au reaparut, tatal baiatului a negat inca o data ca aceste informatii ar fi adevarate, potrivit Wall Street Journal. Se pare insa ca, totusi, perechea s-a intalnit la un dans in Moscova si ca cei doi ar fi fost impreuna timp de un deceniu.

In ceea ce o priveste pe fata cea mare, Maria, aceasta a fost "cuplata" de presa cu Jorrit Faassen, un olandez care a ocupat pozitii importante la subsidiare ale Gazprom, compania de gaz detinuta de statul rus.

In anul 2005, ziarul rus Pravda anunta ca cele doua fete au intrat la Universitatea Sankt Petersburg. Maria ar fi studiat biologia si geologia, in timp ce Ekaterina ar fi optat pentru studii orientale. Dar niciuna dintre fete nu a fost observata in campusul universitatii.

In anul 2012, New York Times a notat ca fiicele lui Vladimir si ale Ludmilei Putin merg la facultate sub alte identitati, iar multi dintre colegii lor de cursuri nu le cunosc adevaratele nume. Cu atat mai putin se cunoaste daca ele traiesc in Rusia sau in strainatate sau ce profesie au.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#fiice Vladimir Putin, #familie Vladimir Putin, #mister fiice Putin, #avere Vladimir Putin , #presedinte Rusia