Omul anului 2014: Pe cine nominalizeaza revista Time

Luni, 08 Decembrie 2014, ora 20:12
3508 citiri
Omul anului 2014: Pe cine nominalizeaza revista Time
Foto: Becuo

Cantareata Taylor Swift, protestatarii din orasul american Ferguson, voluntarii care se lupta cu Ebola sau presedintele rus Vladimir Putin se afla pe lista scurta a publicatiei americane Time pentru nominalizarile la titlul "omul anului 2014".

Potrivit revistei americane, omul anului este o persoana sau un grup care a avut cel mai mare impact asupra lumii si asupra stirilor in ultimul an, fie ca a facut ceva bun sau rau, scrie Today News.

Anul trecut, Papa Francisc a fost ales omul anului de revista Time.

Papa Francisc, desemnat Omul Anului de revista Time: A adus papalitatea in strada

Pentru anul 2014, editorii au redus lista la opt nume, iar miercuri va fi anuntat numele ales pentru aceasta titulatura. Iata care sunt candidatii:

Vladimir Putin, presedintele rus care a atras atentia pentru gazduirea Jocurilor Olimpice de la Soci, precum si pentru comportamentul controversat al tarii sale in Ucraina.

Rusii l-au ales pe "Omul Anului 2013" - vezi cine este

Luptatorii anti-Ebola sunt cei care fac eforturi pentru a combate cea mai mare epidemie a acestui virus din istorie.

Protestatarii din Ferguson, care au manifestat dupa uciderea tanarului Michael Brown, in varsta de 18 ani, acesta fiind impuscat de un politist din orasul aflat in statul Missouri.

Taylor Swift, cantareata pop aflata in topul vanzarilor mondiale, peste Beyonce, Lady Gaga sau Katy Perry. Swift a decis sa-si retraga muzica de pe Spotify, sustinand ca serviciul trebuie sa-i plateasca pe artisti mai mult pentru materialele lor.

Tim Cook, presedintele gigantului IT Apple, care a iesit din umbra lui Steve Jobs dupa anuntul lansarii iPhone 6, Apple Watch si Apple Pay.

Roger Goodell, o figura importanta din NFL, liga nationala de fotbal american, care a fost marcata de scandal in anul 2014.

Masoud Barzani, politicianul kurd care a condus regiunea Kurdistan din Iraq, din anul 2005. El a luat in calcul posibilitatea independentei pentru kurzi, luptand in acelasi timp impotriva ISIS.

Jack Ma, fondatorul si presedintele Alibaba Group.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#omul anului 2014, #Time omul anului , #presedinte Rusia