Putin il lauda pe Trump si spune ca democratii trebuie sa invete sa piarda elegant si sa ceara scuze

Vineri, 23 Decembrie 2016, ora 13:47
4929 citiri
Putin il lauda pe Trump si spune ca democratii trebuie sa invete sa piarda elegant si sa ceara scuze
Foto: Kremlin

Democratii americani ar fi trebuit sa le prezinte scuze alegatorilor americani cu privire la informatiile dezvaluite de hackeri, care au publicat mailuri apartinand Comitetului National Democrat (DNC), a declarat, vineri, presedintele rus, Vladimir Putin.

Liderul de la Kremlin l-a felicitat in conferinta de presa anuala despre starea natiunii pe Donald Trump, ca a simtit starea de spirit a alegatorilor si a castigat alegerile, relateaza Associated Press.

Raspunzand la acuzatiile potrivit carora Rusia s-ar fi amestecat in alegerile americane, Putin a declarat ca hackerii s-ar fi putut afla oriunde.

El a ridicat din umeri in privinta acuzatiilor Washingtonului cu privire la afiliatia rusa a acestora.

Intrebat cum a raspuns acuzatiilor presedintelui american Barack Obama in conversatia pe care au purtat-o in marja summit-ului G20, in China, liderul de la Kremlin a spus ca el nu face niciodata publice discutii confidentiale.

Gand la gand cu Putin, Trump a transmis ca vrea sa-si intareasca arsenalul nuclear

Putin l-a laudat, pe de alta parte, pe Trump.Rusia spera sa dezvolte cu Statele Unite "relatii de afaceri si constructive care sa fie atat in beneficiul Rusiei, cat si al Statelor Unite".

Intr-o replica adresata lui Barack Obama - care a spus ca "Ronald Reagan s-ar intoarce in mormant" daca ar vedea rezultatele unor sondaje potrivit carora mai bine de unul din trei republicani il vad pe Putin cu ochi buni -, liderul de la Kremlin a spus ca Reagan ar fi fericit sa vada ca partidul sau a obtinut victoria.

Obama dezvaluie cum i-a facut pe hackerii rusi sa opreasca atacurile cibernetice din campania prezidentiala

El a criticat, de asemenea, administratia americana, pe care o acuza ca a incercat sa dea vina pentru infrangerea democratei Hillary Clinton prin acuzatii cu privire la un amestec rus in alegeri.

De asemenea, el a acuzat Partidul Democrat ca incearca in mod gresit sa dea vina pentru infrangerea pe care a suferit-o in fata lui Trump pe factori externi, relateaza Reuters.

Cum a cucerit Vladimir Putin America? Hackerul, soldatul perfect

Putin a apreciat ca Partidul Democrat trebuie sa invete cum sa piarda in mod elegant.

Liderul de la Kremlin crede ca identitatea celor care au comis atacurile cibernetice care au vizat Partidul Democrat nu este importanta, iar acesti hackeri au dezvaluit ca opinia publica din Statele Unite este manipulata.

FBI sustine concluziile CIA: Rusia a intervenit in alegeri pentru a-l ajuta pe Trump

Rusia a respins in mai multe randuri acuzatii potrivit carora Moscova este implicata in atacuri cibernetice impotriva Statelor Unite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Putin hackeri alegeri SUA, #Putin lauda Trump , #presedinte Rusia