Rusia investeste 30 de milioane de dolari in sportul preferat al fiicei lui Vladimir Putin

Duminica, 11 Decembrie 2016, ora 12:29
7141 citiri
Rusia investeste 30 de milioane de dolari in sportul preferat al fiicei lui Vladimir Putin
Foto: captura Youtube/mrmovie

Rusia investeste 30 de milioane de dolari pentru constructia unui complex destinat sportului "acrobatic rock'n'roll", cunoscut ca fiind preferatul Katerinei Tikhonova, despre care presa internationala scrie ca e fiica cea mica a lui Vladimir Putin.

Desi acest sport nu se bucura de o popularitate prea mare, Rusia a ales totusi sa investeasca o suma uriasa, scrie agentia Reuters, citata de Asian Age.

Acrobatic Rock'n'Roll este un fel de dans cu miscari acrobatice ce are doar 9.000 de practicanti in Rusia.

Centrul Zhavoronki Acrobatic Rock'n'Roll va fi singurul complex sportiv din lume creat pentru acest sport si va genera investitii mai mari decat unele facute in activitati mult mai populare in Rusia.

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a refuzat sa comenteze cand a fost intrebat de ce investeste Rusia o suma atat de mare intr-un sport foarte putin popular. El a mentionat ca "acest subiect nu are nicio legatura cu noi".

Totusi, Reuters aminteste ca Rusia investeste 30 de milioane de dolari in acest sport, pe cand pentru tir, unde numarul pasionatilor este mai mult decat dublu, s-au cheltuit doar 350 de mii de dolari.

Acrobatic Rock'n'Roll este cunoscut ca fiind sportul preferat al Katerinei Tihkonova, despre care presa internationala da asigurari ca este fiica cea mica a lui Vladimir Putin.

Tikhonova a concurat in mai multe competitii pana in 2014, iar acum este vicepresedintele asociatiei Acrobatic Rock'n'Roll.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#Vladimir Putin Katerina Tikhonova, #Rusia investitii Acrobatic Rocknroll , #Rusia