Ce-a mai facut Putin in 2010? (Galerie foto)

Autor: Ana Ilie
Sambata, 25 Decembrie 2010, ora 15:27
3008 citiri
Ce-a mai facut Putin in 2010? (Galerie foto)

Vladimir Putin are, probabil, cea mai bine controlata imagine dintre toti liderii lumii.

Aparitiile sale in presa trebuie sa demonstreze vigoare, masculinitate si hotarare. Niciun an nu trece fara ca expertii sai in imagine sa nu plaseze pe piata imagini cu premierul rus implicat intr-o activitate ce necesita fie forta fizica, fie pricepere.

2010 a fost, din acest punct de vedere, un an spectaculos. Putin a calarit, a pescuit, a condus o masina de Formula 1 si cate si mai cate.

Noutatea absoluta a acestui an a fost insa faptul ca Putin si-a aratat, poate pentru prima data, si latura sensibila, feminina ar zice unii. A cantat la pian si a interpretat o piesa a lui Loius Armstrong.

Vladimir Putin si-a demonstrat si calitatile de pianist in cadrul unui eveniment caritabil la care au participat mai multi actori celebri, la Sankt Petersburg.

Printre actorii prezenti la gala s-au aflat Sharon Stone, Monica Bellucci, Mickey Rourke si Gerard Depardieu.

Cand i s-a cerut sa vina pe scena, premierul rus a declarat ca nu stie nici sa cante si nici sa danseze, dar totusi ii place sa o faca. Apoi s-a dus la pian si a interpretat "Cu ce incepe patria", un cantec sovietic pe care l-a mai mai cantat si in luna iulie, cu cei 10 spioni deportati din SUA.

De asemenea, acompaniat de o formatie de jazz, Putin a mai interpretat si un cantec in limba engleza - "Blueberry Hill", al lui Louis Armstrong.

O alta nesfarsita sursa de fotografii spectaculoase cu Putin a reprezentat-o puiul de caine ciobanesc daruit de premierul Bulgariei, Boiko Borisov. "Este moale, bland si scoate sunete amuzante", a spus Putin.

Puiul, pe care Putin l-a pupat pe bot de indata ce l-a primit, a fost botezat "Buffy", la sugestia unui baietel de cinci ani. Pustiul, Dima Sokolov, i-a trimis premierului Rusiei propunerea prin e-mail, iar acesta, in semn de recunostinta, l-a invitat la resedinta sa din Novo-Ogarevo, impreuna cu parintii sai.

Putin si-a mai adaugat o "performanta" la imaginea sa de sportiv policalificat testandu-si capacitatile de pilot de Formula 1 - el a condus o masina de curse, timp de cateva ore, la viteza de 240 de kilometri pe ora, pe circuitul special din regiunea Leningrad.

Pentru premierul rus, priceput in diverse domenii, de la judo, la scufundari si vanatoare, au fost suficiente doar cateva instructiuni detaliate despre cum se conduce o masina de curse, pe care le-a primit inainte de a intra in cabina vehiculului.

Culoarea galbena a masinii de curse pe care a condus-o a amintit de masina sport Lada Kalina pe care Putin a condus-o la inceputul acestui an pe autostrada Cita-Habarovsk, in Extremul Orient rus.

Intr-o alta ipostaza, Putin este imbracat in haine de camuflaj, purtand ochelari de soare si calarind un cal. Mai mult, Putin este infatisat, la un moment dat, cu urechea lipita de capul unui cal, de parca acesta i-ar transmite ceva.

Politicianul de 58 de ani tine in mana un peste de dimensiuni mari, in timp ce in alta are o arma.

Nu este pentru prima data cand premierul rus isi arata conditia fizica exceptionala. De departe cea mai faimoasa imagine este cea care il infatiseaza la pescuit in Siberia, cu bustul gol, in 2007. De asemenea, presa a publicat imagini cu Putin la schi, cu Putin conducand un tren, navigand pe un submarin sau copilotand un avion de vanatoare.

A "salvat" si un echipaj de televiziune impuscand cu o sageata cu tranchilizant, intr-o rezervatie, un tigru amenintator. Anul trecut a coborat in adancurile lacului Baikal la bordul unui minisubmarin, dupa ce se scunfundase si in Atlantic pentru a fixa un emitator pe un delfin.

Curiosii pot urmari prestatia muzicala a lui Putin mai jos:

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#putin, #imagine putin, #putin 2010, #putin caine, #putin pian , #stiri Vladimir Putin