CM 2018: Marea Britanie a descoperit punctul sensibil al lui Putin

Luni, 28 Iulie 2014, ora 10:11
5815 citiri
CM 2018: Marea Britanie a descoperit punctul sensibil al lui Putin
Foto: The Mirror

Numarul politicienilor care se declara impotriva comportamentului lui Vladimir Putin creste pe zi ce trece.

Vicepremierul britanic Nick Clegg a declarat ca ar fi "de neconceput" ca Rusia sa poata sa organizeze Cupa Mondiala de fotbal din 2018.

Britanicii considera ca acesta este punctul sensibil al lui Putin, iar o decizie de acest gen il va lovi mai rau decat o eventuala sanctiune economica.

"Daca este ceva de care lui Putin ii pasa, atunci cu siguranta este modul in care e privit in lume. Poate daca-i amintim ca nu poti obtine acest statut daca ignori restul lumii va avea efect asupra lui", a spus Clegg.

De asemenea, un reprezentant al Partidului Laburist a declarat ca sustine ideea lansata de Clegg.

Un purtator de cuvant al premierului David Cameron a precizat ca aparitia acestor de discutii este fireasca, tinand cont de sirul evenimentelor, insa momentan nu se va lua o decizie.

CM 2018: Nemtii s-au pus de acord: Cum il vor pedepsi pe Putin

Un avion al companiei Malaysia Airlines cu 298 de pasageri si membri ai echipajului la bord, printre care un roman, s-a prabusit, joia trecuta, in estul separatist al Ucrainei, in apropiere de Donetk. Serviciile secrete americane au confirmat ca aeronava a fost doborata de rachete trase de la sol, insa nu s-a aflat inca cine se afla in spatele atacului.

In timp ce Rusia si Ucraina dau vina una pe alta pentru aceasta tragedie, un lider insurgent a revendicat atacul, spunand ca "nimeni nu zboara pe cerul nostru". Mai multe anchete de amploare au fost demarate la scurt timp de la prabusirea avionului Boeing 777, care se deplasa pe ruta Amsterdam - Kuala Lumpur si ar fi trecut pe langa un spatiu aerian restrictionat.

Guvernul din Ucraina a postat duminica pe YouTube o inregistrare cu mai multe conversatii intre rebelii prorusi din care reiese ca acestia incercau sa gaseasca si sa ascunda cutiile negre ale avionului doborat in Ucraina, la ordinele Moscovei.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Vladimir Putin Cupa Mondiala, #Marea Britanie Putin Cupa Mondiala , #stiri Vladimir Putin