Putin despre Medvedev: Va fi interesant cu el

Vineri, 04 Aprilie 2008, ora 16:32
1838 citiri
Putin despre Medvedev: Va fi interesant cu el

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, le-a multumit, joi, la Bucuresti, ziaristilor rusi cu care a lucrat, asigurandu-i ca vor avea experiente jurnalistice interesante cu succesorul sau, Dmitri Medvedev, relateaza NewsIn.

"In ceea ce priveste succesorul meu, acesta este un om cu vederi ample, cu pregatire universitara stralucitoare si va fi interesant cu el", a declarat Putin.

El le-a multumit apoi jurnalistilor pentru ca au relatat corect activitatea sa si mesajele pe care le-a transmis.

"Pe parcursul a opt ani si acestia au fost ani dificili si in istoria Rusiei, si in relatiile reciproce ale Rusiei cu partenerii nostri, au fost ani de renastere a Rusiei ca un stat puternic, independent, cu o pozitie proprie si dialogul se desfasoara in continuare nu usor.

Vreau sa multumesc tuturor colegilor care se afla in aceasta sala, celor care nu sunt aici, cu care am lucrat impreuna pentru ca ati prezentat si prezentati atat de obiectiv intalnirile noastre", a adaugat Putin.

Liderul rus a incercat sa lase de inteles ca nu regreta foarte mult ca isi paraseste rolul principal de pe scena politica, sustinand ca "lasarea la vatra" nu ii creeaza probleme pentru ca are constiinta lucrului bine facut.

"Eu, ca orice om care a avut o atitudine responsabila fata de obligatiile de serviciu si care a depus toate eforturile, sigur ca astept cand aceasta povara a responsabilitatii va trece de pe umerii mei spre a altui om.

Cum se spune la noi in asemenea cazuri, de ce sa nu ne bucuram? Pentru ca lasarea la vatra e incheierea perioadei de lucru si acest lucru este cu rezultat", a conchis Putin.

In alta ordine de idei, in timpul conferintei de presa, Putin s-a aratat deranjat de nefunctionarea sistemului de interpretare, traducatorul sau semnalandu-i ca nu aude in casti versiunea in rusa a putinelor intrebari puse in alte limbi decat rusa. In plus, Putin i-a rugat pe ziaristii rusi sa dea prioritate intrebarilor colegilor lor din alte tari.

El a tinut sa multumeasca si autoritatilor romane pentru organizare. "In general, sunt satisfacut de continutul discutiilor", a declarat liderul de la Kremlin, apreciind ca lucrarile Consiliului NATO - Rusia au fost constructive.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cancelarul german afirmă că războiul din Ucraina ar putea continua mai mulți ani
Cancelarul german afirmă că războiul din Ucraina ar putea continua mai mulți ani
Olaf Scholz, cancelarul Germaniei crede că războiul din Ucraina ar putea continua timp de mai mulţi ani, poate chiar cinci ani, a declarat el în cadrul unui eveniment din oraşul german...
Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace. „Discuţiile cu Zelenski sunt un nonsens”
Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace. „Discuţiile cu Zelenski sunt un nonsens”
Serghei Lavrov, ministrul rus de externe a declarat vineri, 19 aprilie, că Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar în eventualitatea reluării negocierilor de pace, transmite...
#putin, #medvedev, #ziaristi, #interesant , #stiri Vladimir Putin