Putin isi face piscina la sediul Guvernului

Vineri, 14 Martie 2008, ora 07:56
1247 citiri
Putin isi face piscina la sediul Guvernului

Fostul presedinte rus Vladimir Putin nu are de gand sa renunte la pasiunea sa pentru sport cand isi va muta biroul de la Kremlin la sediul guvernului moscovit, informeaza agentia ANSA.

Astfel, la Casa Alba din Moscova se desfasoara lucrari de constructie pentru o sala de gimnastica si o piscina, iar principalul beneficiar al acestora va fi viitorul premier Vladimir Putin.

Potrivit agentiei ANSA, in acest mod, fostul "tar" de la Kremlin isi anunta intentia de a ramane pe termen lung la carma guvernului. De altfel, despre dorinta de a fi premier cu mana forte pe toata durata mandatului prezidential al lui Dmitri Medvedev, Putin a vorbit chiar la ultima sa conferinta de presa anuala, tinuta la mijlocul lui februarie.

Dupa cum a relatat presa la vremea respectiva, el "a aterizat" la conferinta direct din sala de gimnastica. Putin nu si-a ascuns niciodata pasiunea pentru sport, el prezentand imaginea unui presedinte atletic intr-o forma fizica excelenta, spre deosebire de predecesorul sau, Boris Eltin.

Putin face o figura aparte si fata de presedintii americani, indragostiti de jogging, preferand sporturi mult mai "macho", precum judo sau inotul. In vacante s-a dovedit a fi si mare amator de schi ori calarit.

Fostul lider de la Kremlin pare sa aiba un adevarat cult al formei fizice, pe care si-a intretinut-o constant de-a lungul timpului. Anul trecut, cotidianul de larga circulatie "Komsomolskaia Pravda" a tiparit chiar un ghid de body-building destinat celor care vor sa aiba "un fizic ca al lui Vladimir Putin".

CTP nu-l iartă pe Putin: "Fenomenală seria divergentă de minciuni kaghebiste"
CTP nu-l iartă pe Putin: "Fenomenală seria divergentă de minciuni kaghebiste"
Masacrul de la Moscova, în urma căruia au murit peste 140 de oameni și au fost răniți peste 205, este marcat, în opinia lui Cristian Tudor Popescu, de o serie de minciuni catalogate ca fiind...
O țară vecină rămâne fără guvern și se îndreaptă spre alegeri anticipate. Fostul premier a refuzat propunerea președintelui
O țară vecină rămâne fără guvern și se îndreaptă spre alegeri anticipate. Fostul premier a refuzat propunerea președintelui
Partidul populist bulgar ITN (Există un astfel de popor) a refuzat joi mandatul de formare a unui nou guvern naţional, deschizând calea pentru ca preşedintele Rumen Radev să convoace alegeri...
#putin, #piscina, #premier , #stiri Vladimir Putin