Ziare.com

Putin isi insela si batea sotia - raport al serviciilor secrete germane

Joi, 03 Noiembrie 2011, ora 19:30

   

Putin isi insela si batea sotia - raport al serviciilor secrete germane
Vladmir Putin si-ar fi inselat si batut sotia de mai multe ori, pe vremea cand activa ca ofiter al serviciilor secrete rusesti in Dresda, potrivit unor informatii dintr-un dosar instrumentat pe numele premierului rus de agentia germana de informatii BND.

Informatiile din dosar au fost culese de o agenta germana sub acoperire. Lenchen Sch, cunoscuta sub numele de cod "Balcony", datorita sanilor sai mari, frecventa des apartamentul lui Putin din Dresda, ocazii cu care s-a imprietenit cu sotia acestuia, Ludmila, care i-a devenit confidenta, potrivit Daily Mirror.

Ludmila Putin i-a povestit prietenei sale despre presupusele infidelitati ale sotului, precum si despre tendintele sale violenta in ceea ce o priveste.

Rapoartele intocmite de agenta germana au fost descoperite de scriitorul Erich Schmidt-Eenboom, expert in domeniul spionajului, in timp ce se documenta pentru teza de doctorat.

Premierul rus, acum in varsta de 59 de ani, a fost directorul operatiunilor serviciului sovietic de informatii in Germania, in perioada 1985-1990.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3468 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

La rusi e obligatoriu (v. Tolstoi)

Daca nu-ti bati nevasta inseamna c-o inseli si n-o iubesti. Asadar, cand o batea, era dovada de iubire; cand o insela, n-o batea.

 
 

Eu nu cred c-o batea,

o antrena pentru centura neagra la judo; nici n-o insela, se antrena el pentru a invata figuri noi...

Da ?

Si Base ? Nu inseala ? Poate ca nu bate decit copii,e si asta o fala !

pai deaia o batea sa nu vada toanta cai inselata cu rusia!

hahahahahaha

 

urmasii lui sven hasel....

dupa postarile de pana acum,"inteligenta"de care ati dat dovada caracterizeaza cunostintele acumulate.......

 

Tu ai cunostinte mai ample despre gospodin Putina?

Lumea se amuza omytule, razi si tu ca face bine!
C-o batea sau nu, c-o insela sau nu, nu ma intereseaza nici cat negru sub unghie: in Asia lor sa faca ce vor si sa auzim de ei cat mai putzin.
Nu stiu de ce, dar mi se pare ca tu si maldafanu din Tiraspol puneti la inima tot ce se refera la imperiul neo-mongol si marele han; pai sa stii ca asta poate insemna una din doua: ori nu sunteti romani, ori sunteti si ceva nu e-n regula cu voi.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor