Ziare.com

Vladimir Putin, discursul de Anul Nou - vezi ce le-a urat rusilor (Video)

de Ionela Samoila
Marti, 01 Ianuarie 2013, ora 12:19

   

Vladimir Putin, discursul de Anul Nou - vezi ce le-a urat rusilor (Video)
Presedintele Vladimir Putin a transmis poporului rus mesajul sau de Anul Nou, subliniind importanta patriotismului, familiei si valorilor acesteia.

"Ne luam ramas bun de la 2012, un an care devine istorie. A fost un an important pentru tara. Vreau sa va multumesc pentru toate eforturile, munca, realizarile, pentru increderea si pentru sprijinul acordat", si-a inceput discursul Vladimir Putin, reales in 2012 presedinte al Rusiei pentru a treia oara.

"In aceste momente, ne dam seama de trecerea timpului, de cat de repede cresc copiii noastri, de cat de mult conteaza familiile si prietenii nostri si de cat de mult ii iubim. Acum, fiecare dintre noi rememoreaza evenimentele, intamplarile si cele mai importante cuvinte. Speram ca Ajunul Anului Nou ne va aduce noroc si un mic miracol, asa cum este normal sa aduca trecerea intr-un nou an", a adaugat presedintele rus, citat de Ria Novosti.

"Mai mult ca orice, ar trebui sa ne incredem in puterile noastre si in oamenii din apropierea noastra, in ceea ce fiecare dintre noi poate obtine prin fortele proprii, in studiul si in puterea noastra de creatie, in puterea de a imbunatati traiul propriu si pe cel al persoanelor din jurul nostru", a continuat Vladimir Putin.

"Ar trebui sa fim mai sensibili si mai buni la suflet, mai generosi si mai grijulii cu persoanele dragi, cu copiii si cu parintii nostri, cu prietenii si cu colegii nostri, cu toti cei care au nevoie de sprijinul nostru", a mai spus presedintele rus in discursul sau.

"Pe masura ce ne indreptam spre viitor, speram la lucruri bune, la schimbari pozitive, iar gandurile noastre personale sunt legate de Rusia, toate gandurile noastre sincere de bine fiind indreptate catre patrie", a precizat Putin, adaugand ca dezvoltarea poporului sau "depinde pe deplin de unirea eforturilor si energiei, de unitate si responsabilitate, de aspiratia catre cat mai mult bine posbil".

"In concluzie, doar impreuna putem duce poporul rus mai departe, doar uniti putem infrunta provocarile, putem rezolva problemele si putem construi o natiune puternica si de succes, o societate moderna, prospera si libera", a adaugat Vladimir Putin.

"Prieteni, doar cateve secunde au mai ramas pana la intrarea in noul an. Va doresc sanatate, dragoste si fericire! Sa lasam copiii sa se nasca si ideile bune sa fie puse in practica. Sa lasam bucuria si armonia sa patrunda in fiecare casa si in fiecare familie. Odata cu toate acestea, Rusia sa ramana puternica si indestructibila. Va doresc un fericit An Nou in 2013!", si-a incheiat Vladimir Putin mesajul de Anul Nou.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2298 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Un Președinte adevărat !

Putin a scos Russia din mlaștina Neodemocratică lăsată de Elțin,a redat poporului mindria de altădată. Cu toată opoziția alimentată din Occident,Russia la reales. De ce ? Pentru că este in firea Omului rus să se bazeze pe un Tătuc protector,acolo la Kremlin,să simtă că acel Tătuc ii iubește și pedepsește atunci cind fac pozne,dar ii protejează atunci cind este nevoe. Citiți ce le spune Putin :

"Ar trebui sa fim mai sensibili si mai buni la suflet, mai generosi si mai grijulii cu persoanele dragi, cu copiii si cu parintii nostri, cu prietenii si cu colegii nostri, cu toti cei care au nevoie de sprijinul nostru"
La noi....ura intre romani este monedă curentă. Sa văzut mai bine decit oricind in anul 2012. Și noi avem un....Președinte,dar limbajul și comportamentu lui ne spune TOT ! Dacă ar fi să alegeți intre Băse și Putin....pe cine la-ți alege ca să vă conducă ?
Știu....Postacii PDL-iști vor sări ca și arși,preamărind un idivid care a fost și este un CANCER pentru Rominia. Dar asta o fac nu din convingere,ci....din interes meschin ! Ăsta este un motiv pentru care "la noi" lucrurile merg "atit de bine " !

 

Discursul unui presedinte democrst dintr-o tara cu indelungata

experienta democratica!
Liderii socialisti de la Bucuresti ar trebui sa ia exemplu!

 

"stimatzi"filmoci si javrele de rigoare.....!

cea mai injositoare stare a omului este invidia care atrage imediat prostia !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor