Ziare.com

Gabriel Stati: Nu am finantat niciodata violenta

Vineri, 24 Aprilie 2009, ora 14:06

   

Gabriel Stati: Nu am finantat niciodata violenta
Omul de afaceri Gabriel Stati, detinut in Penitenciarul nr. 13 din Chisinau, sustine ca acuzatiile presedintelui Vladimir Voronin potrivit carora ar fi finantat actiunile violente din 7 aprilie nu sunt adevarate.

"Aberatie absoluta! Nu am acceptat si, mai ales, nu am finantat niciodata distrugeri si violenta. Tot ce am finantat pana acum a fost edificarea manastirilor si bisericilor, reconstructia muzeelor, caselor de copii, cladirilor administrative in cele mai diferite colturi ale tarii. Am ajutat copii orfani, sportivi cu renume, tinere talente", a declarat Stati intr-un interviu pentru Jurnal de Chisinau.

El a tinut sa precizeze ca nici pe el si nici pe tatal sau nu ii intereseaza politica si, cu atat mai mult, puterea politica.

Omul de afaceri Gabriel Stati a mai declarat ca nu a participat in nici un fel la actiunile de protest.

"In acele zile eram plecat din republica. Am revenit in seara zilei de 7 aprilie, cand in Chisinau se instalase un calm relativ si tin sa declar ca nu am participat in nici un fel la actiunile de protest", a spus Stati.

El a mai declarat ca nu este pentru prima data cand presedintele Voronin se ia de familia sa, dar a spus ca nu stie ce urmareste seful statului prin aceste actiuni ale sale.

Gabriel Stati a mai spus ca zvonurile potrivit carora i s-ar fi propus sa plateasca 100 de milioane de euro in schimbul eliberarii nu sunt adevarate.

"Prostii! Nu am primit si nu voi accepta oferte de acest gen", a mai declarat omul de afaceri in interviul acordat pentru Jurnal de Chisinau.

Stati a mai declarat ca daca i s-ar propune sa cedeze afacerile in schimbul eliberarii din detentie, nu va face acest lucru pentru nu se considera vinovat de nicio infractiune.

Omul de afaceri a mai declarat ca in penitenciar dispune de tot ce se permite in conditii de detentie si beneficiaza de un tratament, in principiu, normal din partea personalului izolatorului.

Curtea de Apel Chisinau urmeaza a decis vineri ca omul de afaceri Gabriel Stati sa ramana in arest.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1123 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

STOP THE TERROR !

STOP THE TERROR !

STOP THE TERROR ! Un martor povesteste despre carnagiul din PMAN din 7 aprilie http://www.jurnaltv.md/?article=2201

 

putin vladica vladimir

Gabriel Stati este nevinovat de toata acuzatiea pe care dictator si mafio io face generalul kakebeu si stainist VLADIMIR VORONIN ESTE HITLER SI TREBUIE CONDAMNAT DE NATO SI AMERICA SI MOSCOVA VLANDIMIR VORONIN E CANCER OTRAVITOR SI VENIN PERICULOS EL E DE ORIGENE TATARA CARE SA CORCIT IN RUSIEA SI VORBESTE STILCIT BASARABEANA gabriel state este inocent de toate acuzatiile lui HOGEA VLADIMIR VORONIN voronine pleaca in mongoliea acolo e locul tau dasvi daniea

josiv

gabliel stati este inocent si nevinovat de acuzatiile lui vladimir voronin

 

dobra

VLADIMIR VORONIN VREA SA DISTRUNGA FAMILEA LUI Gabriel Stati finca e un om de afaceri bun cu mari realizari si azuta basarabiea Gabriel Stati este acuzat pe nedrept de VLADIMIR VORONIN ACEST VORONIN este un hitler si este inpotriva statului ISTRAIL SI A EVREILOR DIN TOATA LUMIEA ACEASTA E O MARTURIE ADEVARATA ATENTIE VA ROG TOTI EVREI TREBUIE SA LUATI MASURI INPOTRIVA ACESTUI VLADIMIR VORONIN JOS COMUNISTUL DE VORONIN


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor