Ziare.com

Moldovenii il trimit pe Voronin la Consiliul Europei

Vineri, 07 Mai 2010, ora 23:35

   

Moldovenii il trimit pe Voronin la Consiliul Europei
Presedintele Partidului Comunistilor, Vladimir Voronin, a devenit membru permanent al delegatiei R.Moldova la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, iar Grigore Petrenco a fost votat in calitate de membru supleant, relateaza Info-Prim Neo.

Candidatura liderului PCRM a fost sustinuta de majoritatea deputatilor liberal-democrati vineri, in cadrul sedintei Parlamentului.

Modificarea componentei delegatiei R. Moldova la APCE a fost necesara dupa ce, la recenta sesiune a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei din aprilie, reprezentantii Chisinaului au fost atentionati ca ar trebui sa vina in componenta deplina, adica sa includa si membri ai factiunii de opozitie din Legislativ.

Delegatia Parlamentului Republicii Moldova a participat in componenta redusa la trei sesiuni ale APCE. Factiunea comunista refuza sa participe la sedintele APCE de la Strasbourg deoarece respingea componenta delegatiei.

"AIE a inteles recomandarile noastre si, astfel, a recunoscut ca am avut dreptate", a comentat Grigore Petrenco alegerea lui ca membru supleant si a lui Vladimir Voronin ca membru titular al delegatiei R. Moldova la APCE.

Anterior, PCRM s-a plans la Consiliul Europei ca Alianta pentru Integrare Europeana a refuzat includerea lui Voronin in componenta delegatiei.

Citeste mai multe despre Voronin Consiliul Europei
Sursa: rNews

Articol citit de 1404 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

SA LUAM AMINTE. PACE TUTUROR

cANDIDATURA LUI vORONIN A FIST SPRIJINITA DE MAJORITATEA pARTIDULUI DEMOCRAT LIBERAL.sA NE INVATAM MINTE.dACA aLIANTA DIN mOLDOVA,CARE ARE NUMAI UN DEPUTAT IN PLUS FATA DE pcrm VA CADE,VINA VA FI NUMAI A LUI gHIMPU.uN OM CAND AJUNGE LA PUTERE TREBUIE IN PRIMUL RAND SA SLUJEASCA PE CEI CARE L-AU VOTAT,CA SA-SI CONSOLIDEZE SITUATIA DIN TARA,APOI SA SE GANDEASCA LA ORIENTARI EXTERIOARE.CREDETI-MA AM O VARSTA,SI DE CATE ORI VAD ORIENTARI PRIPITE MA GANDESC LA IULIU MANIU CATA SPERANTA A AVUL SI EL SI bRATIANU SPRE VEST.a MISCAT CINEVA VRE-UN DEGET PENTRU EL ?Si sa ne gandim ca UE a cerut complectarea delegatiei.In loc de cao si rabdare,dl Ghimpu a luat elan dela Ziarecom

 

Ai dreptate dar....

.... aceasta numire in acea comisie este ca O PEDEAPSA. Trebuie sa faca CE NU VREA SA FACA, sa danseze cum i-i canta altii, sa pupe unde a scuipat, sa-si spele creierul imbacsit de comunisti si KGB, sa vada ce este UE cu adevarat, sa-i fie rusine de ce a facut la revolutia din 7 Aprilie 2009, sa-i fie rusine cand priveste in fata unui Roman.

@ORD

Chiar credeti ca domnul Voronin are constiinta si este capabil de a se rusina? Sunteti exagerat de optimist! Cine a trecut pe la KGB nu poate face asa ceva!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor