Ziare.com

Noului Parlament moldovean, convocat la 5 mai

Vineri, 24 Aprilie 2009, ora 18:48

   

Noului Parlament moldovean, convocat la 5 mai
Presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a semnat decretul prin care Parlamentul, ales la 5 aprilie 2009, se convoaca in ziua de 5 mai 2009.

"In temeiul art. 63 alin. (2) din Constitutia Republicii Moldova si al art. 1 alin. (5) din Regulamentul Parlamentului, Presedintele Republicii Moldova a semnat decretul, prin care Parlamentul, ales la 5 aprilie 2009, se convoaca in ziua de 5 mai 2009", potrivit unui comunicat de vineri al Presedintiei Moldovene.

In prima sedinta de lucru vor fi alese organele de lucru ale Parlamentului ,se vor forma grupurile parlamentare, comisiile si Biroul Permanent, precum si conducerea Legislativului.

Ulterior, Parlamentul formeaza comisia pentru alegerea presedintelui R.Moldova, care stabileste data alegerilor. Dupa alegerea presedintelui, Curtea Constitutionala valideaza mandatul lui in termen de trei zile.

A.T.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 593 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Un martor povesteste despre carnagiul din PMAN din 7 aprilie

STOP THE TERROR ! Un martor povesteste despre carnagiul din PMAN din 7 aprilie http://www.jurnaltv.md/?article=2201

 

OARE!!??

Cele trei partide din opozitia moldoveneasca au promis ca nu isi vor ridica mandatele(unimedia.md)

 

Opozitie adormita.

Personal, nu am incredere nici in partidele care se declara anticomuniste. Acum vin si acuza puterea ca a fraudat alegerile. Dar inainte de alegeri au dormit incaltati si au permis comunistilor sa puna la cale frauda. Listele care sunt falsificate, au fost afisate inainte de alegeri. De ce partidele de opozitie nu le-au verificat si astfel ar fi putut sterge de pe ele persoanele decedate, plecate din tara, fara drept de vot, care se regaseau pe liste si in numele carora s-a votat?Asta este problema. Noi, romanii ne dam de ceasul *** sa facem ceva pentru fratii nostri moldoveni [basarabeni] iar ei se pare ca dorm precum boul pe coada.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor