Ziare.com

Voronin catre Ghimpu: Vom vedea cine de la cine suge

Sambata, 13 Noiembrie 2010, ora 22:18

   

Voronin catre Ghimpu: Vom vedea cine de la cine suge
"Oamenii o sa aprecieze pe data de 28, cine de la cine suge (n.r. sange)". Asa i-a raspuns liderul comunistilor Vladimir Voronin lui Mihai Ghimpu, care l-a comparat cu un dihor care suge sangele moldovenilor.

"Dihorii nu sug sange din oameni, ei sug sange din pasari. Ghimpu nici biologie nu cunoaste. Oamenii o sa aprecieze pe data de 28, cine de la cine suge", a declarat fostul presedinte al Republicii Moldova, citat de Unimedia.

Replica lui Voronin a venit dupa ce, in cadrul unei intalniri electorale, presedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a folosit un discurs plin de metafore, epitete si comparatii la adresa comunistilor.

"Stiti, la sat este un animal care suge sangele la pasari, asa ei sunt, sug, si sug, si sug, si sug, da noi tacem, in loc sa luam ciocanul cela si sa le dam in cap", declara recent Mihai Ghimpu.

Citeste mai multe despre Vladimir Voronin Mihai Ghimpu dihor sange
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1690 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Dl. GHIMPU, ca presedinte, a realizat pentru Moldova mai mult decat toti ceilalti trei care l-au precedat, in aproape 20 de ani de zile!

Pacat ca nu are un mandat complet, ar fi adus Moldova foarte aproape de UE!

 

AI PERFECTA DREPTATE

doar ca poate trebuia sa fie putin mai ponderat,caci stia ca o sa fie alegeri anticipate,daca era pe 4 ani este perfect dar asa s-ar putea sa il coste.Eu totusi cred in el !!!!!!!!!!!!

Revin, si voi reveni pana la final!

Pentru ROMANI!In timpul celui de al doilea război mondial Romania a administrat Transnistria dintre Nistru si Bug impărtind-o tot in judete (treisprezece la număr), insă neincorporind regatului provincia, ci punind un guvernator in fruntea ei. Aceste judete erau: Ananiev, Balta, Berezovca, Dubăsari, Golta, Jugastru, Movilău, Oceacov, Odesa, Ovidiopol, Ribnita, Tulcin si Tiraspol. Suprafata Transnistriei romanesti era de 39.733 kilometri pătrati, avind cele 13 judete amintite, 1292 de comune si două municipii, Odesa si Tiraspol. Populatia era in 1942 de 2.326.226, fată de 3.492.552 inainte de război.

 

despre ghimpu nu pot spune prea multe,

dar vononin cu siguranta il soarbe masiv pe putin si nu putin, dar mai are frati sugaci si pe la bucuresti, vre-o doua, trei ........partide !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor