Marius Moga nu mai e antrenor la Vocea Romaniei. Iata cine il inlocuieste

Miercuri, 05 Iulie 2017, ora 09:28
11333 citiri
Marius Moga nu mai e antrenor la Vocea Romaniei. Iata cine il inlocuieste
Foto: Pro Tv

Marius Moga nu va mai fi antrenor la Vocea Romaniei din urmatorul sezon, cel de-al saptelea.

Locul acestuia va fi luat de Adrian Despot, care revine in televiziune in lupta cu Loredana, Smiley si Tudor Chirila pentru cele mai bune voci ale urmatorului sezon, transmite Pro Tv.

"Ma bucur sa ma reintorc in televiziune si ma bucur ca se intampla in cadrul celei mai tari emisiuni de profil din tara. Vocea Romaniei reprezinta o reala rampa de lansare pentru tinerii artisti, iar eu imi doresc sa fiu alaturi de ei si sa ma implic inca de la inceput in pregatirea lor atat muzicala, cat si mentala.

Vor avea in mine un sprijin 110%, in cadrul emisiunii sau in afara 'platourilor'. In ceea ce-i priveste pe noii colegi, Loredana, Smiley si Tudor, ne cunoastem de ani buni, toti trei sunt adevarati profesionisti si sunt convins ca vom face echipa buna impreuna, iar cei de acasa vor urmari un show pe masura. Abia astept sa incepem!", a declarat Adrian Despot.

Tudor Chirila i-a urat bun venit noului sau coleg si i-a multumit lui Moga pentru clipele frumoase petrecute impreuna.

"Multumesc pentru toate momentele misto, Marius Moga! Si nu au fost putine!: )) Bun venit, Adi Despot. Se pare ca Vocea are sanse si mai mari sa fie rock anul asta!", a scris Chirila pe Facebook.

Ce va face Marius Moga in continuare

Marius Moga va ramane antrenor la Vocea Romaniei Junior, competitie pe care a castigat-o in primul sezon impreuna cu micuta Maia Malancus.

Acesta, impreuna cu echipa DeMoga Music si Academia de Talente Contrapunct, organizeaza pentru zeci de pusti talentati cea de-a treia editie DeMoga Junior Camp, singura tabara din Romania in care artistii profesionisti lucreaza alaturi de copii talentati.

Mai mult, Moga va lansa si o platforma de muzica dedicata copiilor, DeMoga Young Music, care este un sublabel gandit pentru copii si adolescenti. Se compun piese atat pentru concurentii Vocea Romaniei Junior, dar si pentru alti tineri cu voci formidabile.

De asemenea, DeMoga Music Studios se extinde pe plan national si deschide studiouri de inregistrari locale in Alba Iulia, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Galati si Targu Mures, pentru a ajuta la dezvoltarea autorilor talentati din tara.

A.G.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#Marius Moga Vocea Romaniei, #Adrian Despot Vocea Romaniei, #Marius Moga Vocea Romaniei Junior , #Marius Moga