Vocea Romaniei si-a desemnat castigatorul - Iata cine a obtinut marele trofeu

Sambata, 17 Decembrie 2016, ora 09:05
15100 citiri
Vocea Romaniei si-a desemnat castigatorul - Iata cine a obtinut marele trofeu
Foto: Facebook/Teodora Buciu

O adolescenta de 17 ani din echipa lui Tudor Chirila a castigat sezonul sase al emisiunii "Vocea Romaniei"

Teodora Buciu, o adolescenta de 17 ani din echipa lui Tudor Chirila, este castigatoarea sezonului sase al emisiunii "Vocea Romaniei" si a marelui premiu in valoare de 100.000 de euro.

Teodora Buciu, eleva la Liceul "Nicolae Tonitza" din Bucuresti, la sectia de Filologie, a declarat cu lacrimi in ochi: "Ma simt extraordinar. Sunt cea mai fericita persoana de pe planeta asta. Momentul in care mi-am auzit numele mi s-a parut ireal, iar acum nu mai pot de fericire".

Este pentru al treilea an consecutiv cand Tudor Chirila reuseste sa aduca in echipa sa marele trofeu. Chiar daca cei doi au avut si divergente in timpul competitiei, Chirila a ales de fiecare data cele mai bune melodii pentru concurenta, care i-au pus in evidenta calitatile vocale.

"Pentru mine, nu e fericirea atat de mare cat e pentru copila asta, care e absolut extraordinara. Teodora a fost de neoprit in seara asta. Oamenii de acasa sau cei care voteaza se pricep la muzica, iar asta s-a vazut pe tot parcursul acestui concurs", a afirmat Tudor Chirila dupa incheierea concursului, transmite Pro TV.

Teodora Buciu este originara din Bucuresti. A studiat pianul de la varsta de 4 ani si a luat lectii de chitara. De-a lungul timpului, a participat la mai multe concursuri, reusind sa castige premii. De un an, imbina teatrul cu canto si isi doreste sa studieze musical-ul la Londra.

S-a inscris la "Vocea Romaniei" hotarata sa-si demonstreze calitatile vocale si sa ajunga cat mai aproape de marele premiu.

In etapa confruntarilor a cantat piesa "Don't rain on my parade" si l-a convins inca o data pe Tudor Chirila sa mizeze pe ea, iar in runda knockout-urilor, ea a interpretat inventiv melodia "Bang, bang", reusind sa primeasca aprecierea tuturor antrenorilor.

In primele doua show-uri live a cantat aria "Lascia ch'io pianga" si melodia "Creep", iar telespectatorii au votat-o in numar mare si au trimis-o de fiecare data mai departe in competitie.

In finala, Teodora Baciu a prezentat trei momente. Singura, a cantat melodia "Cry baby", iar impreuna cu Tudor Chirila a interpretat piesa "Zmeul". Ultima melodie interpretata pe scena de castigatoarea sezonului sase al show-ului "Vocea Romaniei" a fost "Who wants to live forever", alaturi de Tiberiu Albu.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Teodora Buciu castiga Vocea Romaniei, #Vocea Romaniei castigator , #Tudor Chirila