iPhone 3Gs poate fi cumparat si de la Vodafone

Miercuri, 21 Iulie 2010, ora 10:48
2488 citiri
iPhone 3Gs poate fi cumparat si de la Vodafone

Vodafone a introdus in oferta sa smartphone-ul iPhone 3GSs de la Apple, unul dintre cele mai cautate modele de smartphone de pe piata. Acesta era disponibil pana acum doar la Orange, care spune ca este singurul operator care il comercializeaza oficial.

Deocamdata nu se stie cum a reusit Vodafone sa aduca iPhone in Romania: in urma unui parteneriat direct cu Apple, sau prin achizitia de la distribuitori. Unul dintre agentii de vanzari ai Vodafone, care lucreaza doar cu clientii companii, a declarat pentru Ziarul Financiar ca operatorul ar fi semnat un acord direct cu Apple.

Potrivit sursei mentionate, oferta iPhone 3GS este valabila pentru clienti noi, atat persoane fizice, cat pentru persoane juridice. Pachetul include un abonament de voce Vodafone Complet si 500 MB trafic internet la viteze de pana la 7,2 Mbps.

Preturile variaza intre 249 de euro, pentru un pachet Vodafone Complet 2000, si 449 de euro, pentru Vodafone Complet 800.

Vodafone ar putea anunta oficial miercuri 21 iulie lansarea iPhone, mai scrie Ziarul Financiar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#iPhone 3GS, #iPhone Vodafone, #Vodafone smartphone, #smartphone Romania, #iPhone pret , #oferte