Noul smartphone HTC Wildfire poate fi cumparat si in Romania

Miercuri, 28 Iulie 2010, ora 12:08
2371 citiri
Noul smartphone HTC Wildfire poate fi cumparat si in Romania

HTC Wildfire, un nou telefon Android, a fost lansat, miercuri, in Romania de compania Vodafone.

Telefonul va avea un pret de 59 euro (inclusiv TVA) pentru clientii care opteaza pentru abonamentul Complet 800 si Internet pe mobil 500 MB, incheiat pe o perioada de doi ani, potrivit unui comunicat al Vodafone Romania.

Noul terminal, bazat pe modelul HTC Sense, integreaza cele mai populare retele sociale (FaceBook, Twitter si Flickr) si ofera viteze de navigare pe Internet de pana la 7,2 Mbps.

HTC Wildfire poate fi achizitionat, incepand de miercuri, din magazinele Vodafone si ale partenerilor din tara, precum si prin Magazinul Online, la un pret de 59 euro (TVA inclusa), impreuna cu abonamentul Vodafone Complet 800 si Internet pe mobil 500 MB, dar si la zero euro, impreuna cu Vodafone Complet 2000 si Internet pe mobil 1 GB, pentru contractele incheiate pe minim doi ani.

Telefonul ofera suport complet Flash pentru clipurile video disponibile online, permite redimensionarea paginii prin simpla atingere a ecranului si roteste automat imaginea din modul portret in modul landscape.

De asemenea, clientii pot primi cele mai noi stiri pe telefonul mobil, prin aplicatia News avand posibilitatea sa aleaga website-urile si blog-urile preferate.

Printre inovatiile integrate in noul model HTC se afla si functia HTC Caller ID, care, in momentul primirii unui apel, pe langa numele si numarul de telefon al apelantului, afiseaza si date utile, precum status-ul pe FaceBook sau data de nastere.

In plus, pentru fiecare contact din agenda telefonului, HTC Wildfire include un flux al comunicarilor recente: detalii despre ultima convorbire, mesaje text si email-uri recente, dar si actualizari din retelele sociale.

Smartphone-ul cu sistem Android 2.1, are un ecran tactil capacitiv multitouch de 3,2 inci, WCDMA, procesor de 528 MHz, camera foto de 5 MP cu autofocus, baterie de 1300 mAh, GPS integrat, memorie 512 MB ROM si RAM 384 MB.

Conform definitiei de specialitate, Android reprezinta o platforma mobila ce cuprinde mai multe functionalitati: sistem de operare mobil avand la baza sistemul de operare Linux, masina virtuala Dalvik optimizata pentru terminale mobile ce permite reutilizarea resurselor software intre aplicatii, browser Web integrat, bazat pe motorul de cautare WebKit, librarie grafica (ce contine functii atat pentru grafica 2D, cat si 3D), suport pentru aplicatii multimedia suport GSM, 3G, Bluetooth si WiFi si suport pentru sistem GPS, camera video/foto si accelerometru.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea, la data de 30 iunie 2010, un numar de 9.819.000 clienti. La nivel de grup, Vodafone detine suprematia pe plan global, cu aproximativ 347 milioane de clienti, consemnati la finele primului semestru al anului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#HTC Wildfire Romania, #HTC Wildfire Vodafone, #smartphone Romania , #Romania