Vodafone organizeaza loterii la limita legii

Miercuri, 12 Noiembrie 2008, ora 08:33
3415 citiri
Vodafone organizeaza loterii la limita legii

Orice client Vodafone are sansa sa castige o masina Volkswagen Golf sau chiar una de teren, Touareg, la jocul de noroc disimulat sub denumirea de tombola, organizat de compania de telefonie mobile. Asta, chiar daca compania nu are licenta, pe motiv ca tombola nu se incadreaza in aceasta categorie.

Tot ce are de facut doritorul este sa cheltuiasca o suma cat mai mare in euro, de pe propriul telefon mobil, pentru a trimite SMS-uri la numarul indicat de organizator. Informatiile oficiale arata ca "tombola" denumita "1 Golf pe zi" se deruleaza cu incepere de la 10 octombrie 2008 si dureaza pana la sfarsitul anului, informeaza Gardianul.

Pentru a intra in concurs, primul pas este sa trimiti un SMS cu textul "Da", la 100. Pretul este un euro. Din acest moment incepe nebunia. Din minut in minut vei fi bombardat cu mesaje prin care ti se cere sa trimiti inca un SMS si inca unul, la nesfarsit, aceasta fiind singura modalitate prin care "iti sporesti sansele de castig".

Asa cum rezulta chiar de la inceput, premiul se acorda zilnic si consta intr-o masina Golf sau Touareg. Ca sa ai sanse, cel putin teoretic, trebuie sa te inscrii la tragerea la sorti. Asta inseamna sa raspunzi la un set de zece intrebari, fiecare raspuns insemnand inca un euro.

Urmeaza o noua etapa: cea in care trebuie sa joci diferite jocuri, tot cu scopul de a-ti creste sansele de castig, fie pentru tragerea la sorti zilnica, fie pentru cea lunara. Acelasi regulament avertizeaza ca degeaba ai cotizat toata luna daca nu dai macar un euro chiar in ziua tragerii la sorti.

Conform procedurilor afisate inclusiv pe site-ul Vodafone, "extragerile numelor castigatoare se fac pe cale electronica si sunt facute cu un software special, apartinand companiei organizatoare. Aceste extrageri vor avea loc intr-un magazin Vodafone, in prezenta unui notar public".

Din pacate, in afara de naivi, tot mai multi copii pica in plasa intinsa de companie, parintii vazandu-se obligate, pentru a tine legatura cfu odraslele, sa le incarce carteala din ce in ce mai des.

O alta modalitate gasita de compania mobila pentru a mai stoarce niste bani a fost tragerea pe sfoara a abonatilor. Deja creste considerabil numarul celor care sustin ca au vrut sa trimita SMS-uri unor cunoscuti sau unor rude, iar acestea au fost "deturnate" automat catre numarul 100.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#Vodafone, #loterie, #tombola, #concurs, #premiu, #touareg, #Volkswagen Golf, #SMS, #euro , #stiri Vodafone