Volkswagen va lansa o editie speciala a lui Beetle

Miercuri, 18 Noiembrie 2009, ora 09:01
1998 citiri
Volkswagen va lansa o editie speciala a lui Beetle

Volkswagen New Beetle primeste inca o editie speciala, care este intitulata Black-Orange Series.

Aceasta beneficiaza de doua combinatii de culori, disponibile atat la exterior, cat si la interior, precum si de anumite elemente estetice.

Germanii de la Volkswagen au creat inca o editie speciala a celebrului New Beetle. Seria noua se numeste Black-Orange series si este disponibila atat pentru versiunea cabrio, cat si pentru hatchback.

Odata cu aceasta versiune speciala, cei de la Volkswagen ofera doua combinatii diferite de culori - caroserie neagra cu dungi albe pe lateral sau caroserie portocalie cu dungi negre. Toate exemplarele VW Beetle Black-Orange vor beneficia de jante de aliaj de 17 inch.

Interiorul editiilor speciale VW New Beetle Black-Orange a primit un volan cu trei spite imbracat in piele, pedale sport din aluminiu si scaune sport cu un design nou. Covorasele de la interior si mansonul levierului schimbatorului de viteze au cusaturi portocalii, pentru a contrasta cu negrul de la interior. In lista de dotari standard putem enumera elemente precum aer conditionat, un sistem audio mai performant, cotiera centrala si geamrui electrice.

In Germania, un VW New Beetle Black-Orange are un pret de pornire de 22.550 de euro in versiunea hatchback echipata cu un motor pe benzina de 1.6 litri si 102 CP. Cei de la Volkswagen ofera acest model cu o gama larga de motorizari si echipamente optionale.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#Volkswagen Beetle, #editie speciala Volkswagen, #Volkswagen Beetle Black Orange , #lansare