Revine pe piata o masina foarte apreciata in trecut?

Sambata, 25 Ianuarie 2014, ora 08:09
4164 citiri
Revine pe piata o masina foarte apreciata in trecut?
Foto: Fox News

O masina foarte apreciata de catre soferi in trecut ar putea fi produsa din nou. Cei de la compania Volkswagen au in plan reluarea productiei modelului pickup in SUA.

Unul dintre cei aflati in conducerea companiei, Bernd Osterloh, spune ca Volkswagen poate relua productia de masini pickup pentru a-si revitaliza vanzarile pe piata americana, scrie Fox News. El a calificat situatia companiei sale a fi una "dezastruoasa" pe piata auto din SUA.

Osterloh a mentionat faptul ca nemtii trebuie sa lanseze mai multe modele de masini pe aceasta piata, inclusiv o masina pickup, model foarte apreciat de americani in trecut. Volkswagen nu mai vinde un asemenea model in SUA din anii '80.

Ei vand acum o masina asemanatoare in alte tari din lume, denumita Amarok, aceasta fiind prezenta inclusiv in Mexic, dar ea nu a fost aprobata de autoritatile americane in domeniu pentru a circula pe drumurile din tara lor.

Modelul Amarok e produs in prezent doar in Germania si Argentina, dar e posibil ca in viitor sa fie produs si in SUA. Ei detin o fabrica in Chattanooga, Tennessee (SUA), acolo unde este construit in prezent modelul Passat.

Anul trecut, insa, fostul director executiv al companiei germane in SUA, Jonathan Browning, spunea ca o noua masina pickup produsa de Volkswagen nu va fi vazuta prea curand in SUA.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#masina pickup volkswagen amarok, #noua masina Volkswagen , #modele