Scandalul Volkswagen: Audi se scuza cu despagubiri

Joi, 26 Noiembrie 2015, ora 15:28
3115 citiri
Scandalul Volkswagen: Audi se scuza cu despagubiri
Foto: Ziare.com

Audi ia exemplul dat de Volkwagen si va demara propriul program de acordare de despagubiri pentru posesorii de autoturisme A3 cu motoare diesel de doi litri, care au fost afectati de scandalul cunoscut acum sub numele de Dieselgate.

Astfel, posesorii acestor modele vor primi doua carduri cadou de cate 500 de dolari, precum si asistenta rutiera gratuita pentru trei ani, asemenea programului Volskwagen, relateaza Mashable.

Volkswagen a decis cum rezolva problema masinilor cu softul manipulator

Primul card poate fi cheltuit oriunde doreste posesorul autoturismului, iar al doilea va fi utilizat doar pentru cheltuieli in cadrul reprezentantelor.

Pentru a primi aceste carduri, detinatorii acestor modele Audi trebuie sa se inregistreze online pe site-ul Audi USA cu seria masinii, permisul de conducere si dovada de posesie a masinii, pana pe 30 aprilie 2016.

Proprietarii masinilor ar trebui sa primeasca pachetul in cel mult patru saptamani dupa inregistrare. Chiar si asa, toti cei contactati de sursa citata considera suma drept una ofensatoare.

Volkswagen recunoaste ca face discriminare: Americanii primesc despagubiri, europenii nu

De asemenea, Volkswagen ofera compensatii financiare americanilor si canadienilor care sunt afectati de scandalul emisiilor, insa europenii aflati in aceasta situatie nu vor avea parte de un tratament similar.

Proprietarii aflati pe continentul nord-american ai masinilor VW cu probleme vor primi un card in valoare de 500 de dolari, bani care pot cheltuiti in reprezentantele grupului auto, plus inca un card cu aceeasi suma, ce poate fi folosit in orice magazin.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#Audi despagubiri proprietari, #audi scandal volkswagen, #Volkswagen despagubiri proprietari , #scandal