Noul Volkswagen Passat va fi lansat in luna septembrie

Vineri, 02 Aprilie 2010, ora 13:06
2751 citiri
Noul Volkswagen Passat va fi lansat in luna septembrie

Salonul Auto de la Paris, care va avea loc in toamna acestui an, va fi gazda lansarii noului Passat. Modelul va prelua designul liniei noi Volkswagen si va avea motorizari schimbate.

Volkswagen va lansa noul Passat in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Paris. Modelul german va fi ulterior lansat, pana la sfarsitul anului in curs, la dealerii din toata Europa, astfel incat anul 2011 va prinde Volkswagen cu intreaga gama schimbata estetic si tehnic.

Schimbarile estetice care vor fi operate pe "fata" noului Passat se vor inscrie in linia celor realizate de Volkswagen pe ultimele generatii Golf, Polo si Touareg, grila frontala urmand sa fie continuata in lateral prin blocuri optice cu design asemanator cu cel al compactei Golf. Anumite parti nu se vor schimba insa, forma acoperisului si arhitectura de baza a sasiului urmand sa ramana aceleasi, in virtutea conservatorismului de care dau dovada cei de la Volkswagen. Cu toate acestea, desi masina nu va fi radical schimbata, oficialii Volkswagen isi lauda deja creatia, sustinand ca noul Passat va fi "cu o clasa peste cel actual".

Volkswagen va instala pe noul Passat unitatea TSI de 105 CP care si-a facut debutul pe Polo, aceasta inlocuind vechiul 1.6 si urmand sa devina versiunea de motorizare de baza a noului model. In zona de top a gamei de motorizari va intra in gama TSI-ul de 2.0 litri si 211 CP. La fel ca in cazul lui Touareg, viitorul Passat va avea la dispozitie si o versiune hibrida, una electrica urmand sa apara pe piata ulterior, pana in 2015.

Continuarea pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#Volkswagen Passat, #lansare Volkswagen Passat , #stiri Volkswagen