Volkswagen a lansat un Touareg cu ornamente si jante din aur

Joi, 27 Ianuarie 2011, ora 15:12
2112 citiri
Volkswagen a lansat un Touareg cu ornamente si jante din aur

Volkswagen a prezentat o versiune speciala a lui Touareg la Salonul Auto din Qatar.

Mai precis, vorbim de Touareg Gold Edition, o versiune personalizata a modelului, care include jante imbracate in aur, bare de amarare din aur si alte ornamente exterioare din aur de 24K. Jantele respective au dimensiunea de 22 de inch si au un model special, desenat exclusiv pentru aceasta versiune a lui Touareg.

Nemtii de la Volkswagen nu au specificat daca vorbim de un model care va intra in productia de serie sau daca avem un model unicat. Atat inscriptia "Touareg", cat si stema "V8" si sigla Volkswagen au fost imbracate in aur.

La fel ca in cazul lui Race Touareg 3, exponatul este vopsit in nuanta Magic Morning. La interior, numeroase butoane si ornamente au fost inlocuite cu altele din aur de 24 de carate. Tapiteria de la interior are o nuanta lucioasa, numita Luna, iar plafonul este imbracat in piele Alcantara de aceeasi culoare cu cea in care sunt imbracate scaunele. Pielea Nappa de pe scaune beneficiaza de cusaturi ornamentale realizate de mana.

Bordul este imbracat in piele naturala de culoare maro, in timp ce cusaturile acestuia sunt realizate cu fir "Magnolia". Nu vorbim de un nou tip de tesut, ci de o culoare aparte. Covorasele prezinta insertii din piele de culoare maro si sunt vopsite tot in nuanta "Luna". Oficialii Volkswagen nu au specificat daca exponatul de la Salonul Auto de la Qatar este de vanzare sau daca prezinta doar nivelul la care poate fi dusa personalizarea unui model din Wolfsburg.

Race Touareg 3 reprezinta versiunea de competitie a lui Touareg, care a fost stilizata pentru a avea un aspect similar cu cel al lui Touareg Gold Edition. Mai precis, modelul a fost echipat cu jante BBS de 18 inch vopsite intr-o nuanta aurie.

Race Touareg 3 poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar sase secunde. Interiorul modelului a fost schimbat complet in ceea ce priveste aspectul, singurul element care a ramas "standard" fiind cusca de protectie la rasturnare. In plus, versiunea prezentata la Salonul Auto din Qatar are drept de circulatie pe drumurile publice, fiind echipata cu toate cele necesare circulatiei conform normelor legale.

Continuarea pe Automarket.ro

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Touareg ornamente jante aur, #Volkswagen Touareg Qatar , #stiri Volkswagen