Vezi cum ar putea arata Volkswagen Golf 7 (Galerie foto)

Marti, 06 Octombrie 2009, ora 14:30
4509 citiri
Vezi cum ar putea arata Volkswagen Golf 7 (Galerie foto)

In baza unui exemplar din lut dezvaluit din greseala de Volkswagen, designerii britanici de la AutoExpress au creat prima imagine cu noul Volkswagen Golf 7.

Designerii au creat doua imagini care surprind noul Golf 7, model care ar trebui sa fie lansat in 2012. Acestia au urmat tendinta generala prezentata de designerii Volkswagen si au creat forme mai ascutite si mai puternice.

Volkswagen Golf 7 prezinta un design bazat pe actualul Golf 6, dar cu linii mai puternice si unghiuri ascutite. Spre deosebire de Golf 6, profilul celui mai bine vandut model din clasa sa a fost schimbat serios, iar partea frontala si posteriorul au primit anumite schimbari notabile. Modelul Golf 7 prezinta acum o personalitate extrem de puternica, care respecta tendintele de design din grupul Volkswagen.

Dupa cum stiti, germanii de la Volkswagen se vor baza pe design-ul actualului Golf VI pentru a crea intreaga lor gama, toate modelele urmand sa aiba o parte frontala similara sau inspirata din aceasta. Tocmai de aceea, noul Volkswagen Golf 7 va avea un design inspirat din Golf VI si o platforma tehnica imbunatatita.

Oficialii Volkswagen nu au comentat aparitia modelului de lut in spatele conceptului L1 prezentat in acel clip oficial.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#Volkswagen Golf 7, #prima imagine Golf 7, #AutoExpress Golf 7 , #Volkswagen Golf