Volkswagen Golf Cabriolet va fi lansat in 2011

Miercuri, 03 Noiembrie 2010, ora 17:41
1199 citiri
Volkswagen Golf Cabriolet va fi lansat in 2011

Volkswagen va lansa anul viitor o versiune decapotabila a modelului Golf.

Aceasta va iesi pe piata in paralel cu Volkswagen Eos, cele doua modele urmand sa se diferentieze prin solutia tehnica aleasa pentru materialul plafonului.

Volkswagen a confirmat miercuri, prin vocea sefului Martin Winterkorn, faptul ca gama Golf va dispune de un o versiune cabrio a compactei germane. Noul Golf Cabriolet nu il va inlocui pe Eos in linia de modele ale celor de la Volkswagen, ci il va completa. Astfel, daca Eos are acoperis solid retractabil, solutia aleasa de inginerii Volkswagen pentru Golf Cabrio va fi una cu plafon soft-top din panza, acesta urmand sa fie imprumutat de la "fratele" de grup Audi A3 cabrio.

Noul model va fi primul Golf Cabrio pe care Volkswagen il prezinta pe piata de la a treia generatie a compactei incoace. Golf III cabrio a fost vandut in paralel cu Golf III si Golf IV pana in 2002.

Noul Golf Cabriolet va iesi pe piata in 2011, urmand sa fie prezentat in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva, in luna martie a anului viitor.

"Eos va ramane in gama noastra, in ciuda tuturor speculatiilor care anuntau ca acesta va disparea. Noul Eos va fi prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles, acolo unde designul acestui model va fi aliniat la liniile prezentate recent de gama noastra.", a anuntat Martin Winterkorn cu prilejul unei vizite la uzina VW din Osnabruck.

Continuarea pe Automarket.ro

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Volkswagen Golf Cabrio, #modele noi Volkswagen , #Volkswagen Golf