VW Golf break se lanseaza in Romania in septembrie

Luni, 25 Mai 2009, ora 19:03
1293 citiri
VW Golf break se lanseaza in Romania in septembrie

Noua generatie a modelului Golf Variant va sosi pe piata din Romania abia in luna septembrie si va fi echipata in versiunea de baza cu lumini de rulare pe timp de zi si climatizare automata.

Volkswagen a dezvaluit saptamana trecuta primele imagini si informatii ale celui mai nou derivat din gama compactei Golf. Este vorba despre varianta break a modelului popular, care va prelua de la acesta liniile de design frontale si motorizarile diesel si benzina.

Noua generatie a Golf-ului break va fi disponibila in curand si in Romania, cel mai devreme in luna septembrie, dupa cum anunta Porsche Romania. Si pe piata autohtona Golf Variant va fi animat de trei motoare, unul pe benzina, de 1.4 litri si 122 de cai putere, si doua diesel-uri cu tehnologie Common Rail de 105 si 160 de cai putere.

Ulterior vor fi disponibile alte doua noi motoare pe benzina de 80 si 102 cai putere, insotite mai tarziu de un varf de gama TSI de 160 de cai putere. Toate cele sase motoare vor respecta cerintele impuse de noua norma Euro 5.

Pretul de pornire pentru noul Golf Variant va fi de 18.500 de euro, versiunea de baza oferind clientului ESP, sase airbaguri, lumini pentru rulare pe timp de zi, bare de amarare, geamuri electrice, indicator de schimbare a treptei de viteza, oglinzi electrice si incalzite, bancheta rabatabila, inchidere centralizata si climatizare automata.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
#Volkswagen Golf 6, #Golf VI break, #lansare in Romania , #Volkswagen Golf