Noul Volkswagen Passat 2014, o masina performanta din clasa sedan

Sambata, 23 August 2014, ora 22:39
8548 citiri
Noul Volkswagen Passat 2014, o masina performanta din clasa sedan
Foto: cnet.com

Noul model Volkswagen Passat 2014 are dotari care ar face multi iubitori de masini sa il doreasca, masina satisfacand cerintele celor care cauta un sedan bun din clasa medie.

Motorul in patru cilindri de 1,8 litri e completat cu un sistem de navigare ultramodern si o interfata multimedia ce include conectivitate USB inclusiv pentru gadgeturile Apple cu sistem de operare iOS, scrie cnet.com. Totusi, modelul din acest an nu sta foarte bine la capitolul asistentei oferite soferului.

Spatiul interior este unul generos, atat pasagerul din fata, cat si cei care stau in spate avand destul loc pentru a fi cat mai relaxati in timpul calatoriei. Combinatia de confort, utilitate si economie reprezinta un avantaj care poate impune masina germana pe segmentul sedanurilor medii.

Cumparatorul are la dispozitie si achizitionarea unor pachete suplimentare, asa cum ar fi scaunele din piele, comenzile electronice de interior si sistemul audio marca Fender. Versiunea precedenta de Passat a avut un motor de 2,5 litri in patru cilindri, acum diferenta fiind, fata de scaderea la 1,8 litri, folosirea injectiei directe.

Astfel motorul poate produce 170 de cai-putere. Cutia de viteze automata are sase trepte. Ea poate fi trecuta si pe modul manual, aceasta posibilitate dovedindu-se utila mai ales in situatiile in care este coborata o panta abrupta. Sistemul de navigatie RNS 510 este destul de performant, ceea ce impresioneaza la aceasta masina fiind insa sistemul audio.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#masina volkswagen passat, #motor volkswagen passat, #lansare volkswagen passat 2014 , #Volkswagen Passat