Royster GT 460, Touareg-ul de 480 CP

Duminica, 08 Noiembrie 2009, ora 20:13
1734 citiri
Royster GT 460, Touareg-ul de 480 CP

Germanii de la Hofele Design au prezentat la SEMA ultima lor "victima". Aceasta este un Volkswagen Touareg, iar propulsorul modelului german modificat dispune de 480 CP.

Hofele Design, unul dintre tunerii de casa ai celor de la Volkswagen, a pregatit pentru SEMA un Touareg de 480 CP. Masina a primit un pachet de design si performanta pe care tunerii l-au botezat Royster GT 460. Pentru aceasta transformare, tunerii au ales modelul care dispune de propulsorul W12 de 6 litri.

In mod normal, acesta livreaza 450 CP la 6.000 rpm si dezvolta un cuplu motor de 600 Nm la 3.250 rpm. In urma cresterii puterii motorului cu ajutorul sistemului Hofele-power si prin recalibrarea unitatii ECU, Royster GT 460 ajunge in versiune Hofele la 480 CP.

In ceea ce priveste exteriorul masinii, designerii de la Hofele au dorit sa creeze ceva cat mai impunator. Acestia au adaugat o capota Power Dome, un spoiler pentru partea din fata, un eleron si praguri laterale. De asemenea, partea din fata a masinii dispune de prize de aer si de patru blocuri optice noi. Pentru ca modificarile exterioare sa fie complete, tunerii au adaugat jante de 22 de inch pe care le-au incaltat cu pneuri sport performante. Royster GT 460 dispune si de un set de suspensii noi cu ajutorul carora garada la sol a masinii a fost micsorata.

Citeste mai mult pe site-ul Automarket.ro

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Royster GT 460, #Touareg tunat Hofele Design , #Volkswagen Touareg