Lobont este dorit de Zenga la Catania

Vineri, 27 Iunie 2008, ora 07:45
1028 citiri
Lobont este dorit de Zenga la Catania

Tehnicianul formatiei italiene Catania, Walter Zenga, vrea performanta cu jucatori romani, ultimul pe lista de achizitii fiind portarul dinamovist, Bogdan Lobont.

Dupa ce oficialii din peninsula s-au inteles cu patronul Stelei, Gigi Becali, pentru transferul lui Nicolae Dica, prestatia excelenta a lui Lobby la turneul final le-a atras atentia italienilor.

Conform Gsp, dinamovistii vor primi aproximativ 1.5 milioane de euro pentru semnatura portarului in varsta de 30 de ani, suma fiind insa prea mica fata de cea stabilita de acestia: 3 milioane de euro.

Daca va alege drumul Italiei, Bogdan Lobont va evolua impotriva lui Radu Stefan, cumparat de Lazio Roma, dar si a lui Cosmin Moti, care este aproape de a fi imprumutat gruparii "laziale".

In varsta de 30 de ani, Bogdan Lobont a debutat in Divizia A in anul 1997, in tricoul lui Rapid Bucuresti, echipa la care a ramas pana in sezonul 1999/2000, cand s-a transferat la Ajax Amsterdam, pentru trei ani, urmand apoi un sezon in culorile dinamovistilor, de unde a plecat inapoi la Ajax pentru inca patru sezoane.

Lobont a ales drumul Italiei in 2005, semnand pentru doi ani cu formatia pentru care evolueaza Adrian Mutu in prezent, AC Fiorentina, iar in 2006/2007 acesta a revenit la Dinamo.

"Pisica" a strans 148 de meciuri in prima Liga, 40 in Divizia B, 49 in Olanda si 17 in Serie A, dar si un total de 66 de selectii la echipa nationala.

Dinamo, meci crucial pentru salvarea de la retrogradare: cum s-a încheiat partida cu Voluntari
Dinamo, meci crucial pentru salvarea de la retrogradare: cum s-a încheiat partida cu Voluntari
Formaţia Dinamo a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Superligii. Au marcat Gnahore ’35 pentru gazde şi...
Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului crucial cu FC Voluntari
Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului crucial cu FC Voluntari
Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Zeljko Kopic, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului Superligii, este una...
#lobont, #dorit, #zenga, #Catania, #Dinamo, #transfer , #stiri Walter Zenga