Un film cu pestisori conduce box office-ul american de trei saptamani

Luni, 04 Iulie 2016, ora 12:40
3275 citiri
Un film cu pestisori conduce box office-ul american de trei saptamani
Foto: Facebook/Finding Dory

Filmul "Finding Dory" ("In cautarea lui Dory"), ce prezinta aventurile unui pestisor amnezic, s-a mentinut pentru al treilea weekend consecutiv pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de peste 41,9 de milioane de dolari.

Pelicula stabilise un nou record mondial de incasari pentru un film de animatie, dupa ce a vandut in weekendul de debut bilete in valoare de 136,2 milioane de dolari, informeaza boxofficemojo.com. "Finding Dory" a intrat si pe ecranele din cinematografele romanesti, pe 24 iunie, cinemagia.ro.

Filmul "The Legend of Tarzan" ("Legenda lui Tarzan"), regizat de David Yates, a debutat pe locul al doilea in box office-ul nord-american, cu incasari de 38,135 de milioane de dolari.

"The Purge: Election Year" ("Noaptea judecatii. Alegerile") a debutat pe al treilea loc in box office, cu incasari de 30,87 de milioane de dolari.

Filmul "The BFG" ("Uriasul prietenos"), regizat de Steven Spielberg, a debutat pe al patrulea loc in box office-ul nord-american, cu incasari de peste 19,5 de milioane de dolari.

"Independence Day: Resurgence" ("Ziua Independentei: Renasterea"), un film SF regizat de Roland Emmerich, a coborat pe al cincilea loc in box office, dupa ce a debutat, saptamana trecuta, pe locul al doilea. Filmul a inregistrat incasari de 16,5 milioane de dolari.

Comedia de actiune "Central Intelligence" ("Agenti aproape secreti") a coborat pe locul al saselea in box office-ul nord-american, cu incasari de 12,33 de milioane de dolari.

"The Shallows" ("Din adancuri") a coborat pe locul al saptelea in box office-ul din America de Nord, cu incasari de 9 milioane de dolari.

Drama istorica "Free State of Jones" ("Libertate cu orice pret") a coborat pe locul opt, cu incasari de 4,134 de milioane de dolari.

Filmul horror "The Conjuring 2" ("Traind printre demoni 2"), regizat de James Wan, a coborat pe locul al noualea, cu incasari de 3,85 de milioane de dolari.

Pelicula "Now You See Me 2" ("Now You See Me: Jaful Perfect 2"), regizat de Jon M. Chu, a coborat pe locul zece, cu incasari de 2,95 de milioane de dolari.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#film Finding Dory boxoffice, #pelicula Finding Dory, #film Finding Dory , #box office