Au fost anuntate nominalizarile pentru Globurile de Aur: Un musical conduce (Video)

Luni, 12 Decembrie 2016, ora 19:37
2572 citiri
Au fost anuntate nominalizarile pentru Globurile de Aur: Un musical conduce (Video)
Foto: Twitter/Golden Globes

Musicalul "La La Land" a primit cele mai multe nominalizari, luni, la Globurile de Aur 2017. Acesta va concura la sapte categorii.

"La La Land", in regia lui Damien Chazelle, va concura, printre altele, la categoria "cel mai bun film - comedie/musical", iar doi dintre actorii care joaca, Emma Stone si Ryan Gosling, sunt de asemenea nominalizati, arata BBC.

Regizorul Damien Chazelle este nominalizat la categoria "cel mai bun regizor", iar filmul concureaza si la categoriile ce privesc scenariul sau coloana sonora.

Pe locul doi in topul nominalizarilor anuntate luni de actorii Anna Kendrick, Don Cheadle si Laura Dern, in cadrul unei ceremonii ce a fost organizata la hotelul The Beverly Hilton din Los Angeles, se afla filmul "Moonlight". Acesta se lupta la sase categorii, printre care "cel mai bun film - drama".

Actrita Naomie Harris, care poate fi vazuta in aceasta drama, este nominalizata la categoria "cea mai buna actrita in rol secundar". Aceasta joaca in film rolul unei dependente de droguri.

Cu cinci nominalizari vine repede din urma o alta drama, "Manchester by the Sea". Acesta concureaza la categorii ca "cel mai bun film - drama", "cel mai bun scenariu", "cel mai bun regizor". Dintre actorii ce pot fi vazuti in film sunt nominalizati Casey Affleck si Michelle Williams.

In ceea ce priveste productiile de televiziune, "American Crime Story: The People v. O.J. Simpson" a obtinut cele mai multe nominalizari si se va lupta la cinci categorii.

Serialul- veteran "Game of Thrones" incearca si el sa obtina trofeul la categoria "cel mai bun serial - drama".

Premiile vor fi decernate in 8 ianuarie, in cadrul unei ceremonii prezentate de Jimmy Fallon. In cadrul acesteia, actrita Meryl Streep, care a castigat pana acum opt Globuri de Aur, va primi un premiu pentru intreaga cariera.

Vezi aici intreaga lista a nominalizarilor si citeste care au fost marii castigatori de la editia trecuta.

Iata trailerul filmului cu cele mai multe nominalizari de anul acesta, "La La Land".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#nominalizari Globurile de Aur 2017, #filme nominalizate Golden Globes 2017, #La La Land musical , #cele mai bune filme