Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

E noaptea Globurilor de Aur. Cine crezi ca va castiga ravnitele trofee?

Duminica, 08 Ianuarie 2017, ora 22:24
9522 citiri
E noaptea Globurilor de Aur. Cine crezi ca va castiga ravnitele trofee?
Foto: Facebook/Golden Globes

Globurile de Aur, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului la Hollywood, isi deschid portile pentru decernarea premiilor celor mai apreciate filme.

Premiile celei de-a 74-a editie a evenimentului vor fi decernate duminica noaptea (dupa miezul noptii, ora Romaniei) in cadrul ceremoniei desfasurate la Beverly Hills.

Ceremonia va fi prezentata de Jimmy Fallon si de o multime de actori indragiti, cum ar fi Drew Barrymore, Steve Carell, Matt Damon, Viola Davis sau Nicole Kidman.

Musicalul "La La Land" a primit cele mai multe nominalizari la Globurile de Aur 2017. Acesta va concura la sapte categorii.

"La La Land", in regia lui Damien Chazelle, va concura, printre altele, la categoria "cel mai bun film - comedie/musical", iar doi dintre actorii care joaca, Emma Stone si Ryan Gosling, sunt de asemenea nominalizati, arata BBC.

Regizorul Damien Chazelle este nominalizat la categoria "cel mai bun regizor", iar filmul concureaza si la categoriile ce privesc scenariul sau coloana sonora.

Pe locul doi in topul nominalizarilor se afla filmul "Moonlight". Acesta se lupta la sase categorii, printre care "cel mai bun film - drama".

Actrita Naomie Harris, care poate fi vazuta in aceasta drama, este nominalizata la categoria "cea mai buna actrita in rol secundar". Aceasta joaca in film rolul unei dependente de droguri.

Cu cinci nominalizari vine repede din urma o alta drama, "Manchester by the Sea". Acesta concureaza la categorii ca "cel mai bun film - drama", "cel mai bun scenariu", "cel mai bun regizor". Dintre actorii ce pot fi vazuti in film sunt nominalizati Casey Affleck si Michelle Williams.

In ceea ce priveste productiile de televiziune, "American Crime Story: The People v. O.J. Simpson" a obtinut cele mai multe nominalizari si se va lupta la cinci categorii.

Serialul- veteran "Game of Thrones" incearca si el sa obtina trofeul la categoria "cel mai bun serial - drama".

Premiile vor fi decernate in 8 ianuarie, in cadrul unei ceremonii prezentate de Jimmy Fallon. In cadrul acesteia, actrita Meryl Streep, care a castigat pana acum opt Globuri de Aur, va primi un premiu pentru intreaga cariera.

Vezi aici intreaga lista a nominalizarilor si citeste care au fost marii castigatori de la editia trecuta.

Iata trailerul filmului cu cele mai multe nominalizari de anul acesta, "La La Land".

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#nominalizari Globurile de Aur 2017, #filme nominalizate Golden Globes 2017, #La La Land musical , #cele mai bune filme