Nominalizarile pentru "Cel mai bun film european" la Premiile Gopo 2019, proiectate la Cinemateca Union si Cinema Muzeul Taranului

Luni, 04 Martie 2019, ora 16:00
2179 citiri
Nominalizarile pentru "Cel mai bun film european" la Premiile Gopo 2019, proiectate la Cinemateca Union si Cinema Muzeul Taranului
Foto: Chipuri, locuri / Visages villages

Cele cinci productii nominalizate la categoria "Cel mai bun film european" a celei de-a XIII-a editii a Premiilor Gopo pot fi vizionate in perioada 6 - 17 martie, la Cinemateca Union si Cinema Muzeul Taranului din Bucuresti.

Gala Premiilor Gopo va avea loc marti, 19 martie, de la ora 20:00, la Teatrul National din Bucuresti si va fi transmis in direct pe Film Now, online pe premiilegopo.ro si inregistrat pe Digi 24.

Lungmetrajele europene nominalizate anul acesta la Premiile Gopo sunt: "Chipuri, locuri" / "Visages villages" (regia JR, Agnes Varda), "Dovlatov" (regia Aleksey German), "Lumina dinauntru" / "Un beau soleil interieur" (regia Claire Denis), "Uciderea cerbului sacru" / "The Killing of a Sacred Deer" (regia Yorgos Lanthimos) si "Utoya - 22 iulie" / "Utoya 22. juli" (regia Erik Poppe).

"Chipuri, locuri" / "Visages villages" (regia JR, Agnes Varda) va putea fi vazut duminica, 10 martie, ora 12:00, la Cinemateca Union si sambata, 16 martie, de la ora 18:30, la Cinema Muzeul Taranului.

"Dovlatov" (regia Aleksey German) ruleaza miercuri, 6 martie, ora 16:30, la Cinemateca Union, si sambata, 16 martie, de la ora 16:00, la Cinema Muzeul Taranului.

"Lumina dinauntru" / "Un beau soleil interieur" (regia Claire Denis) va fi proiectat miercuri, 6 martie, ora 18:00, la Cinema Muzeul Taranului, si duminica, 17 martie, de la ora 14:00, la Cinemateca Union.

"Uciderea cerbului sacru" / "The Killing of a Sacred Deer" (regia Yorgos Lanthimos) este programat joi, 7 martie, ora 17:00, la Cinemateca Union, si sambata, 16 martie, ora 20:30, la Cinema Muzeul Taranului.

"Utoya - 22 iulie" / "Utoya 22. juli" (regia Erik Poppe) va rula miercuri, 6 martie, ora 20:00, la Cinema Muzeul Taranului, precum si la Cinemateca Union, sambata, 16 martie, ora 14:30, la Cinemateca Union.

Pentru proiectiile de la Cinemateca Union, biletele pot fi achizitionate online de pe https://www.kompostor.ro, precum si de la casieria cinematografului.

Pentru proiectiile de la Cinema Muzeul Taranului, biletele online pot fi achizitionate de pe https://eventbook.ro, sau de la casieria cinematografului.

Mai multe detalii gasiti aici.

Accesul votantilor la Premiile Gopo este gratuit la toate proiectiile, in baza unui act de identitate.

Gala Premiilor Gopo 2019 - editia a 13-a este organizata de Asociattia pentru Promovarea Filmului Romanesc impreuna cu Asociatia Film si Cultura Urbana, cu sprijinul Centrului Nattional al Cinematografiei, Teatrului National Bucuresti, Babel Communications si Ministerului Culturii si Identitatii Nationale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Premiile Gopo, #Cel mai bun film european , #cele mai bune filme