The Holiday - De cate ori ai visat sa fugi departe de tot si de toate? (Trailer)

Sambata, 09 Septembrie 2017, ora 07:48
4603 citiri
The Holiday - De cate ori ai visat sa fugi departe de tot si de toate? (Trailer)
Foto: IMDB

Cine suntem? Ne-am transformat in tabloid! Peste tot, la orice pas ne-am tabloidizat.

Mondenitati, tabloid, barbati care trimit poze indecente, sotii care insala, salarii, pensii, scandaluri, datorii, ura, sange, proteste, politie, viteza, corupti, batai, stiri false, prostitutie, minciuni, bani, sefi, telefon, datorii, banca, vecini, comedie, drama, copii, probleme, hotii, party, droguri, chiloti, tabloid, saracie, bogati, legume, depresie, tristete, veselie, apa... ploaie, cald, frig, preturi, golani, tabloid... tabloid, tabloid, tabloid. Nu neaparat in aceasta ordine!

Ce sa te faca sa te gandesti la lucrurile care cu adevarat conteaza?

Eu incerc in fiecare zi sa fac macar o persoana fericita. E minunat! Un zambet, o vorba buna, o imbratisare, un gest frumos. Conteaza! Crede-ma!

Dar cateodata ai nevoie de respiro, de pauze, de liniste, de tacere, sa fugi, sa pui "stop" pentru putin timp la tot ce inseamna ocupat. Ai nevoie de o vacanta.

The Holiday! Cu Cameron Diaz si Jude Law, Kate Winslet si Jack Black.

E povestea a doua femei, una din America si una din UK care, fiecare din motivele sale, vrea sa fuga. Si fac schimb de locuinte pentru vacanta. E ceva la care te-ai asteptat? Ai face un astfel de schimb?

Dar cum proverbul spune ca de ce ti-e frica nu scapi, fiecare gaseste fix ceea ce isi doreste dar si ce o sperie cel mai tare.

Un film fain, care mi-a placut mult si care m-a emotionat teribil.

Am avut mereu ganduri ca intr-o zi am sa fug undeva la tara, sa fiu invatatoare, ca o sa renunt la telefon si o sa ma ascund pur si simplu de tot si toate. Suna fain pentru un film. Ciupeste-te, viata reala te loveste imediat!

Cristina Cioran
Cristina Cioran, actrita, consultant artistic
Imi place viata. Imi place sa traiesc din plin, sa ies, sa chefuiesc, sa merg la party-uri, sa merg in cluburi, la zile de nastere, la petreceri surpriza, la petreceri la piscina, serate de film, premiere, filme la miezul noptii, filme in miezul zilei, filme dimineata de tot, cand nu mai e nimeni in sala etc. Sunt foarte vesela si ma recunosc in multe lume pe care o cunosc; mi-ar fi placut sa fac multe alte lucruri si mi-ar fi placut ca pe altele sa nu le fac deloc. Imi place sa citesc si sa traiesc ceea ce citesc sau vad. Sunt fericita cu ceea ce sunt si cu ceea ce voi fi de acum inainte.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#The Holiday sau schimb de viata, #The Holiday recenzii, #filme bune recomandari, #Cristina Cioran recomandari filme , #cele mai bune filme