American Sniper isi continua suprematia in box office, in ciuda controverselor

Luni, 26 Ianuarie 2015, ora 10:05
2900 citiri
American Sniper isi continua suprematia in box office, in ciuda controverselor
Foto: Warner Bros. Pictures

"American Sniper", un film controversat ce il are in centru pe celebrul lunetist Chris Kyle, interpretat de Bradley Cooper, se afla, pentru a doua saptamana, pe primul loc in box office, cu 64,4 milioane de dolari stransi din vanzarea biletelor.

Povestea tulburatoare a adevaratului American Sniper, cel mai temut lunetist din istoria SUA

Regizat de Clint Eastwood, pelicula, de sase ori nominalizata la Oscar, inclusiv la categoria Cel mai bun film si Cel mai bun actor, a agenerat, de la lansare, in urma cu doua saptamani, castiguri de 200,1 milioane de dolari, informeaza The Boston Globe.

Filmul a depasit deja recordurile la incasari pe ianuarie, lasand in urma "Avatar".

Pe locul doi, la o distanta mare, se afla "The Boy Next Door", un film ce poarta marca Universal, facut cu un buget de numai 4 milioane de dolari, in care joaca Jennifer Lopez. Aceasta, care intra in pielea unei profesoare, poate fi vazuta inclusiv in scene intime cu un barbat foarte tanar din vecini, jucat de Ryan Guzman.

Un actor, despre o scena de sex cu Jennifer Lopez: A fost jenant

Pelicula a reusit sa adune din vanzarea biletelor 15 milioane de dolari.

Filmul de familie "Paddington", care are la baza o serie de carti pentru copii ce au in centru un urs adorabil, care isi cauta o noua casa, se afla pe locul trei, pentru a doua saptamana consecutiva, cu 12,4 milioane de dolari.

Urmeaza, in ordine, "The Wedding Ringer", o comedie ce a strans 11,6 milioane de dolari, "Taken 3", cu Liam Neeson, cu 7,6 milioane de dolari, "The Imitation game", nominalizat si el la Oscar.

In top se afla si doua filme abia lansate, "Strange Magic", pe locul sapte, si "Mortdecai", o comedie cu Johnny Depp, Gwyneth Paltrow si Ewan McGregor, care a generat incasari de 5,5 si, respectiv, 4,1 milioane de dolari.

Acestea sunt despartite de "Selma", nominalizat la Premiile Oscar din februarie 2015.

Pe locul 10 se afla "The Hobbit: The Battle of the five armies", urmat de "Unbroken" si "Birdman", cel din urma fiind premiat si in weekend, in cadrul galei Premiilor Asociatiei Producatorilor Americani.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#American Sniper box office, #box office ianuarie 2015, #filme incasari, #filme nominalizate Oscar , #cele mai noi filme