Dat afara pe usa, intrat pe geam! La La Land, povestea care te va scapa de depresie (Trailer)

Duminica, 22 Ianuarie 2017, ora 10:25
6665 citiri
Dat afara pe usa, intrat pe geam! La La Land, povestea care te va scapa de depresie (Trailer)
Foto: IMDB

Vremurile se schimba, asta e clar. Traim o istorie foarte interesanta: cad guverne, se schimba poluri de puteri, rusii se iau de mana cu americanii, englezii ies din Uniune, ungurii trec la cenzura grava, atentatele au adus in Europa panica, chinezii cumpara Europa si lumea, moldovenii primesc ghionturi sa se certe cu Romania, ne cumparam dreptul la liniste, la pace, la armonie.

Nu avem bani, bancile vor sa ne ia tot, firmele sunt falimentare, sunt copii pe strada, bunici fara nepoti, apocalipsa moderna este aici.

In momentele triste, tot ce poti sa faci e sa razi, sa-ti imaginezi, sa lasi mintea sa creeze, sa creada, sa "fuga" departe... Ce poate fi mai bun decat un musical?!

"La La Land", castigatorul Globurilor de Aur de anul acesta, este filmul care te va scoate din starea de depresie si iti va aduce aminte ca oricat de greu este sau cat de incalcita e viata acum, imaginatia, visarea si mintea nu-ti pot fi luate de nimeni.

Mi-era dor de filmele cu step, de Ginger si Fred...

M-a facut sa plang, m-am vazut pe mine, am jucat fiecare moment, am simtit fiecare respiratie.

Filmul spune povestea unei tinere actrite in cautarea faimei si a unui tanar artist de jazz in cautarea succesului.

Pe drumul ei catre celebritate, fata intalneste obstacole de toate felurile, de la ratari la auditii pentru roluri, la probleme cu masina, banii, dragostea, casa.

Pe drumul sau catre succes, artistul se loveste de refuzuri, ghinioane, tepe care-i blocheaza creativitatea, dar lasa loc de inspiratie.

E eterna poveste a redescoperirii de sine, pe doua planuri care se intersecteaza, ca in orice poveste romantica, asa cum viseaza orice fata.

Se vor vindeca impreuna? Isi vor gasi drumul? Vor ajunge sa atinga scara care ii va duce catre adevarata dragoste si adevarata cariera?

E filmul care-ti va aminti sa cauti in tine puterea de a merge mai departe, forta incredibila de a razbate, indiferent de cat de zidul de abrupt.

Crezi in tine? Crezi cu adevarat ca poti? Go for It!

Ia-ti viata in maini si insista, cauta oportunitati, lupta! E greu, vei suferi, te vei lovi, vei primi palme, umilinte, tristeti. Dar vei reusi si vei fi cu adevarat TU!

Recunosc ca filmul m-a facut sa ma gandesc la "Dansand cu Noaptea" (Dancer in the Dark), in care joaca Bjork si pe care, daca nu l-ai vazut, iti spun despre el saptamana viitoare.

"La La Land" iti va face pielea de gaina de la primele "note"! Just keep smiling!

Actorii sunt grozavi:

Ema Stone

Ryan Gosling

Regie si scenariu:

Damien Chazelle

Cristina Cioran
Cristina Cioran, actrita, consultant artistic

Imi place viata. Imi place sa traiesc din plin, sa ies, sa chefuiesc, sa merg la party-uri, sa merg in cluburi, la zile de nastere, la petreceri surpriza, la petreceri la piscina, serate de film, premiere, filme la miezul noptii, filme in miezul zilei, filme dimineata de tot, cand nu mai e nimeni in sala etc. Sunt foarte vesela si ma recunosc in multe lume pe care o cunosc; mi-ar fi placut sa fac multe alte lucruri si mi-ar fi placut ca pe altele sa nu le fac deloc. Imi place sa citesc si sa traiesc ceea ce citesc sau vad. Sunt fericita cu ceea ce sunt si cu ceea ce voi fi de acum inainte.

UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#La La Land , #cele mai noi filme