Filmele pe care n-ai cum sa le ratezi in 2018 (Trailere)

Luni, 01 Ianuarie 2018, ora 09:49
23652 citiri
Filmele pe care n-ai cum sa le ratezi in 2018 (Trailere)
Foto: captura video Youtube

Dupa inca un an de mare succes pentru productiile cinematografice de la Hollywood, cinefilii stiu deja ca urmeaza un an 2018 cu multe filme ce se anunta adevarate blockbustere.

In prim plan vor fi productiile cu supereroi, atat din universul Marvel, cat si din cel al DC Comics. Apoi, vom avea continuari ale unor celebre serii SF, fantastice sau de actiune, dar si de animatie.

Ii vom vedea din nou pe Avengers si pe X-Men, dar si noi filme ale unor pesonaje Marvel, Deadpool va reveni pe ecrane, iar DC Comics il propune si pe Aquaman. Noua ecranizare a "Bestiilor fantastice" ale lui JK Rowling este asteptata de toti fanii Harry Potter, iar tot in acest an il vom vedea din nou pe Tom Cruise intr-o noua misiune imposibila. Dinozaurii din Jurassic Park si simpatica familie de supereroi animati din Incredibles revin, la randul lor, pe marile ecrane.

Iata care au fost cele mai de succes filme in 2017

Iata care sunt 12 dintre cele mai asteptate filme ale anului 2018:

16 februarie - Black Panther

Pantera Neagra a aparut deja in "Captain America: Civil War", in 2016, iar acum are propriul film. Chadwick Boseman este actorul principal, iar in printre ceilalti protagonisti se numara cunoscutii Forest Whitaker, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Martin Freeman si Angela Bassett. Actiunea are loc in regatul fantastic al Wakandei.

23 februarie - Annihilation

Intr-un loc din Statele Unite se afla o zona in carantina unde au loc fenomene paranormale, apar tot felul de fiinte ciudate, iar legile naturii, asa cum le stim, nu se aplica. Natalie Portman este biologul care merge intr-o expeditie secreta si periculoasa, alaturi de alte persoane, pentru a vedea ce se intampla. Din distributie mai fac parte si Oscar Isaac si Jennifer Jason Leigh.

23 martie - Pacific Rim Uprising

Primul "Pacific Rim", din 2013, a avut mare succes, asa ca asteptarile de la al doilea sunt cel putin la fel de mari. Vom vedea din nou robotii luptandu-se cu monstrii Kaiju ce ies din Pacific. Distributia si regia s-au schimbat insa, iar de data asta ii vom urmari pe marile ecrane pe Scot Eastwood, fiul lui Clint Eastwood, pe Charlie Day si pe John Boyega, care a devenit faimos dupa ce a aparut in ultimele doua filme "Star Wars".

4 mai - Avengers: Infinity War

Deja se anunta cea mai grea provocare de pana acum pentru echipa tot mai mare "razbunatorilor". Numerosi supereroi, vechi si noi, isi aduna fortele pentru a-l invinge pe cel mai mare despot al Universului, Thanos. Pe langa vechea echipa din precedentele doua filme Avengers, isi vor face aparita Ant-Man, Dr. Strange, Black Panther si intreaga echipa din "Guardians of the Galaxy". Asa ca ne asteptam ca lupta finala sa fie una de proportii epice.

Printre actorii care isi vor prelua rolurile se numara si romanul Sebastian Stan, in rolul lui Winter Soldier. Josh Brolin va fi Thanos, iar fanii Marvel ii vor recunoaste cu siguranta pe toti ceilalti. Daca vreti sa aruncati o provire asupra distributiei extraordinare, iata prezentarea pe IMDb. Precedentele doua filme Avengers au reusit sa adune impreuna 3 miliarde de dolari din incasari, situandu-se pe locurile 5 si 7 all-time.

O ultima precizare: trailerele au batut multe recorduri, avand nu mai putin de 230 de milioane de vizualizari in primele 24 de ore, potrivit Hollywood Reporter. Iata doar unul dintre aceste trailere:

1 iunie - Deadpool 2

Ryan Reynolds isi reia rolul celebrului personaj DC Comics, intr-un nou film de actiune plin de violenta. Adversarul lui Deadpool va fi de data aceasta Cable, jucat de Josh Brolin, al doilea rol negativ intr-o productie cu supereroi, in acest an. Precedentul film din 2016 a fost primit bine de critici si de public, adunand 783 de milioane de dolari din vanzarea biletelor.

8 iunie - Jurassic World: Fallen Kingdom

Precedentul film, din 2015, a avut un succes si mai mare decat al "razbunatorilor", cu aproape 1,7 miliarde de dolari incasari, care l-a propulsat pe locul 4 all-time. De data asta, Chris Pratt si Bryce Dallas Howard isi reiau rolurile lui Owen si Claire, care vor sa salveze dinozaurii ramasi pe insula, amenintati de un vulcan.

Jeff Goldbum revine in aceasta serie, dupa primele doua filme, din anii '90. Toby Jones si James Cromwell vor aparea si ei in noua productie cu dinozauri.

6 iulie - Ant-Man and the Wasp

Dupa succesul lui Ant-Man din 2015, Marvel o adauga acum pe Wasp, interpretata de Evangeline Lilly. Omul-furnica va fi acelasi Paul Rudd, Michael Douglas apare din nou, iar din distributie mai fac parte Michelle Pfeiffer, Michael Pena si Laurence Fishburne. Filmul se anunta unul dintre cele mai amuzante din universul Marvel.

27 iulie - Incredibles 2

La 14 ani distanta de la primul film al seriei cu familia de supereroi animati, Incredibles 2 il arata pe Mr. Incredible ramanand acasa sa aiba grija de bebelusul Jack-Jack, in timp ce sotia sa, Elastigirl salveaza lumea. Doar ca parintii descopera ca si cel mic are superputeri. Samuel L. Jackson, Holly Hunter si Craig T. Nelson isi imprumuta din nou vocile acelorasi personaje. Primul film a fost un adevarat succes, castigand si doua premii Oscar.

27 iulie - Mission: Impossible 6

In aceeasi zi apare al saselea film al celebrei serii cu Tom Cruise. Nu se cunosc foarte multe despre ce misiune va avea de data asta Ethan Hunt, insa se stie ca Alec Baldwin, Rebecca Ferguson, Simon Pegg si Ving Rhames isi vor relua rolurile. Alaturi de ei vor aparea si Henry Cavill si Angela Bassett.

2 noiembrie - X-Men: Dark Phoenix

La doi ani dupa X-Men: Apocalypse, acest nou film ii prezinta cunoscutii mutanti in anii tineretii, Jean Grey fiind de aceasta data in centrul atentiei si dand titlul filmului. Aceasta este jucata de Sophie Turner, iar Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy, Nicholas Hoult si Tye Sheridan isi reiau rolurile. De data asta o vom putea vedea si pe Jessica Chastain.

16 noiembrie - Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

A doua ecranizare a "bestiilor fantastice" ale scriitoarei JK Rowling ii poarta pe fani in universul vrajitorilor cu zeci de ani inainte de Harry Potter. In perioada interbelica, Newt Scamander (Eddie Redmayne) il urmareste pe diabolicul Grindelwald (Johnny Depp) in Paris.

Ezra Miller, Katherine Waterston si Zoe Kravitz isi vor relua la randul lor rolurile, iar filmul il va prezenta pe tanarul si faimosul vrajitor Albus Dumbledore, personaj ce va fi jucat de Jude Law. Prima parte a avut incasari de peste 800 de milioane de dolari si a fost primita bine de critici si de fani.

21 decembrie - Aquaman

Dupa ce i-au facut introducerea in filmul "Justice League", lansat in luna noiembrie, cei de la DC Comics i-au pragatit un film doar pentru el. E drept, mai avem de asteptat inca un an pana sa il revedem pe Jason Momoa in acest rol. Printre numele mari care se regasesc in distributie se numara Nicole Kidman, Willem Defoe, Dolph Lundgren, Amber Heard si Patrick Wilson.

Alte filme asteptate de cinefili in 2018

Daca nu v-am convins, iata si alte filme care vor aparea in acest si pe care fanii deja le asteapta:

  • Rampage - o gorila uriasa, un lup urias, un crocodil urias si actorii Jeffrey Dean Morgan si Dwayne Johnson anunta un film spectaculos;
  • Ready Player One - marele nume este regizorul Steven Spielberg. Din distributie fac parte Tye Sheridan si Simon Pegg;
  • Venom - un film despre unul dintre adversarii lui Spider-Man. Din distributie vor face parte Tom Hardy, Michelle Williams si Woody Harrelson;
  • Ocean's 8 - versiunea in intregime feminina a celebrei trilogii din anii 2000. Katie Holmes, Cate Blanchett, Sandra Bullock, Dakota Fanning, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Rihanna, Matt Damon sau Richard Armitage sunt doar cateva dintre numele din distributie;
  • Sicario 2 - Benicio Del Toro si Josh Brolin isi vor relua rolurile;
  • Red Sparrow - Jennifer Lawrence are rolul principal, iar alaturi de ea apar si Joel Edgerton si Jeremy Irons;
  • Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 - continuarea animatiei din 2012 va beneficia de vocile lui John C. Reilly, Kristen Bell si Mandy Moore;
  • The Nutcracker and the Four Realms - faimoasa poveste pentru copii, in care vor juca Morgan Freeman, Helen Mirren, Keira Knightley si Mackenzie Foy;
  • Mary Poppins Returns - Emily Blunt este Mary Poppins, iar alaturi de ea mai joaca Colin Firth, Meryl Streep, Julie Walters, Ben Whishaw si venerabilii Angela Lansbury si Dick Van Dyke;
  • A Wrinkle in Time - cu Reese Witherspoon, Zach Galifianakis, Chris Pine si Michael Pena;
  • Maze Runner: The Death Cure - al treilea film al seriei aduce pe marile ecrane aceiasi actori ca pana acum;
  • Hellboy - David Harbour este Hellboy, iar in distributie ii mai gasim pe Milla Jovovich si Ian McShane;
  • Tomb Raider - inca un film Tomb Rider o aduce pe Alicia Vikander in rolul Larei Croft;
  • The Irishman - un adevarat film cu mafioti, regizat de Martin Scorsese si care ii are in distributie pe Al Pacino, Robert de Niro, Joe Pesci si Harvey Keitel;
  • Mamma Mia! Here We Go Again - continurea muzicalului de acum 10 ani. Din distributie: Meryl Streep, Amanda Seyfried, Colin Firth, Dominic Cooper, Stellan Skarsgard, Lily Hames, Andy Garcia, Pierce Brosnan si Cher.
  • Gringo - o comedie neagra, cu Charlize Theron, Joel Edgerton, Amanda Seyfried, Sharlto Copley si Thandie Newton;
  • Isle of Dogs - o animatie unde vom putea auzi vocile multor actori cunoscuti, precum Edward Norton, Scarlett Johansson, Harvey Keitel, Liev Schreiber, Bill Murray, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Jeff Goldblum, Frances McDormand, Ken Watanabe, F. Murray Abraham sau Yoko Ono;
  • Hotel Transylvania 3 - al treilea film al celebrei animatii ii are in distributie pe Adam Sandler, Selena Gomez, Mel Brooks, Fran Drescher, Kevin James si Steve Buscemi;
  • Darkest hour - Gary Oldman il portretizeaza pe Winston Churchill, iar din distributie mai fac parte Kristin Scott Thomas si Lily James;
  • Early Man - o amuzanta animatie, unde ii vom putea auzi pe Tom Hiddleston si Eddie Redmayne;
  • The Commuter - inca un film de actiune cu Liam Neeson, alaturi de care joaca si Vera Farmiga, Patrick Wilson, Omar Sy si Jonathan Banks;
  • Arctic Justice - o alta animatie, din a carei distributie fac parte James Franco, Jeremy Renner, Alec Baldwin, Anjelica Huston, Michael Madsen si Heidi Klum;
  • Mortal Engines - cu Hugo Weaving si Stephen Lang;
  • Solo: A Star Wars Story - cu Emilia Clarke, Woody Harrelson, Paul Bettany, Donald Glover si Thandie Newton;
  • The Predator - remake-ul filmului din 1987, dar fara Arnold Schwarzenegger.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#cele mai noi filme 2018, #filme 2018, #trailere filme 2018, #Avengers Infinity War trailer 2018, #trailer Jurassic Park, #filme noi 2018 , #cele mai noi filme