Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Previziuni pentru Oscar: Filmul anului, in viziunea criticilor de la Londra

Luni, 03 Februarie 2014, ora 13:50
2840 citiri
Previziuni pentru Oscar: Filmul anului, in viziunea criticilor de la Londra
Foto: Mirror

"12 Years a Slave" este Filmul anului, in viziunea criticilor londonezi, pelicula facand inca un pas inspre podiumul de la Oscaruri.

Comitetul Critics' Circle Film Awards l-a desemnat, de asemenea, pe actorul Chiwetel Ejiofor ca fiind "Cel mai bun actor in rol principal", iar colega sa de platou, Lupita Nyong'o, a fost numita "Cea mai buna actrita in rol secundar", relateaza BBC.

Gala, desfasurata cu patru saptamani inainte de Oscaruri, are reputatia de a oferi o avanpremiera a acestora. "12 Years a slave" este nominalizat de noua ori, fiind cotat cu cele mai multe sanse la Filmul anului. Aceeasi pelicula are si 10 nominalizari la Bafta, festivitate ce va avea loc in 16 februarie.

Doliu in lumea filmului: Actorul Philip Seymour Hoffman, gasit mort in apartamentul sau

Gala de duminica s-a desfasurat intr-o atmosfera sobra, data fiind moartea actorului Philip Seymour Hoffman, anuntata in aceeasi zi. Ceremonia a inceput cu un tribut adus actorului din "The Big Lebowski". Anul trecut, acesta a castigat la categoria "Cel mai bun actor in rol secundar", pentru prestatia din "The Master".

Ultimele luni de viata ale actorului Philip Seymour Hoffman - a fost gasit cu un ac infipt in brat

Cate Blanchett (foto), care detine rolul principal in "Blue Jasmine", pelicula lui Woody Allen, a fost declarata "Actrita anului", iar Barkhad Abdi, din "Captain Phillips", este "Cel mai bun actor intr-un rol secundar".

Alfonso Cuaron este "Regizorul anului", gratie thrillerului "Gravity", cu Sandra Bullock si George Clooney.

"Cel mai bun film strain" a fost desemnat "Blue Is the Warmest Colour", iar "Documentarul anului" a fost ales "The Act of Killing".

"Filmul britanic al anului" a fost desemnat "The Selfish Giant", o pelicula cu buget redus, iar productia cu "Cel mai bun scenariu" a iesit "Inside Llewyn Davis", al fratilor Coen.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Filmul ANului critici Londra, #Oscaruri 2014, #Critics Circle Film Awards, #12 Years a slave premii, #12 Years a slave critici, #cele mai bune filme 2014, #cele mai bune filme 2013 , #cele mai noi filme