Incidente aviatice cu "echipa James Bond": Vandalism cum nici in filme nu vezi

Duminica, 29 Martie 2015, ora 19:07
3363 citiri
Incidente aviatice cu "echipa James Bond": Vandalism cum nici in filme nu vezi

Mai multi membri ai echipei de productie a celui mai recent film din seria "James Bond" au fost implicati intr-un incident aviatic, ei incercand sa scoata o piesa din sistemul de inchidere al unei usi a avionului privat cu care calatoreau, fapt ce putea compromite siguranta aeronavei.

Producatorii filmului "Spectre" au confirmat recent ca investigheaza comportamentul "intimidant si infricosator" al pasagerilor de la bordul avionului privat care a decolat din Londra, cu destinatia Ciudad de Mexico, in urma cu 11 zile, informeaza dailymail.co.uk.

Publicatia The Mail on Sunday scrie ca reprezentantii companiei aviatice Hi Fly au trimis un raport companiei de productie a francizei "James Bond", Eon, in care se precizeaza ca unii dintre membrii echipei filmului au scos acul de siguranta de la una dintre usile avionului - actiune despre care expertii spun ca ar fi putut provoca un dezastru aerian -, au vomitat si au urinat pe culoarele dintre scaune, au ignorat interdictia de a fuma in avion, au abuzat verbal membrii echipei de zbor si alti pasageri.

De asemenea, raportul mentioneaza ca acest comportament rebel al unora dintre membrii echipei filmului, aflati sub influenta bauturilor alcoolice, a "compromis" siguranta avionului Airbus 330, incalcand regulamentele internationale in domeniu.

Totodata, un angajat al aeroportului Toluca din Ciudad de Mexico a spus ca interiorul avionului arata de parca "un grup de animale" ar fi fost in el. Acesta a mai mentionat ca linia aeriana a fost nevoita sa apeleze la o firma specializata pentru a curata aeronava, platind in jur de 1.000 de lire sterline.

Aproximativ 150 de membri ai echipei filmului "Spectre", printre care cameramani, tehnicieni si cascadori, s-au aflat in avionul care a aterizat in Mexic, unde au fost turnate unele dintre cele mai spectaculoase secvente ale lungmetrajului.

Se pare ca nici Daniel Craig, interpretul personajului James Bond, nici un alt membru al distributiei nu se afla la bordul acelui avion, care a aterizat pe aeroportul Toluca pe 18 martie.

Compania aeriana a fost de acord sa duca inapoi, in Marea Britanie, echipa filmului doar cu conditia sa nu fie servit si consumat alcool la bordul aeronovei.

Primul trailer al noului film James Bond (Video)

Trailerul celui mai recent lungmetraj din seria "James Bond", "Spectre", a fost lansat vineri.

Daniel Craig reia rolul spionului in cel de-al 24-lea film Bond, a carui lansare este programata pentru 6 noiembrie. Christoph Waltz, Lea Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista si Andrew Scott fac, de asemenea, parte din distributia filmului. Acesta este al doilea film din seria "James Bond" pe care il regizeaza Sam Mendes.

Franciza "James Bond" este una dintre cele mai profitabile, iar cel mai recent film lansat din aceasta serie, "Skyfall", a generat incasari de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decat oricare alt lungmetraj cu agentul 007.

James Bond, super-spionul din romanele lui Ian Fleming, a ajuns pentru prima data pe marele ecran in filmul "Dr. No", din anul 1962, cu ajutorul actorului Sean Connery, care a jucat rolul principal. Ceilalti actori care au interpretat acelasi rol de-a lungul anilor sunt Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan si Daniel Craig.

Cele 23 de filme "James Bond" realizate pana in prezent au generat incasari de peste 4,1 miliarde de dolari in toata lumea.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#echipa James Bond avion, #probleme echipa avion, #vandalism avion , #cele mai noi filme