Recomandare de weekend: Wonder Woman, un film atipic cu super-eroi (Trailer)

Sambata, 03 Iunie 2017, ora 09:30
4771 citiri
Recomandare de weekend: Wonder Woman, un film atipic cu super-eroi (Trailer)
Foto: IMDB

Exercitiu de imaginatie: Esti Wonder Woman. Care ar fi scopul existentei tale? De cine sau de ce anume ai vrea sa scape omenirea si doar de tine depinde?

Iti aduci aminte de momentele cand ieseai de la un film cu karate, cand erai mic si credeai ca ai si tu acele puteri? Ca poti si tu sa invingi orice dusman, ca poti sa spargi toate caramizile? Nu-i asa ca aveai gesturile din film? Nu-i asa ca iti placea si tie sa interpretezi rolurile acelea?

Ei bine, aseara eu am fost Wonder Woman! Da, ai auzit bine, Wonder Woman.

Filmul este oarecum diferit fata de celelalte cu super-eroi. Frumoasa Diana provine din insula Amazoanelor, insula protejata, in alta dimensiune, departe de lume si de de se intampla in ea. Misiunea amazoanelor pe Pamant este aceea de a-l nimici pe zeul Ares, zeul Razboiului.

Tanara Diana (Gal Galot) este creata din lut si are puteri nebanuite. Este super-protejata de mama sa, care pastreaza un secret pe care nu vrea sa-l impartasasca cu fiica nici macar in momentul plecarii acesteia de pe insula.

Intriga este punctata de prezenta a doi sociopati care au ca scop nimicirea tuturor in afara de ai lor. Acestia au inventat un gaz care poate distruge omenirea.

In aceasta combinatie apare si tanarul cu ochi albastri, care fura caietul cu retetele, astfel fiind atras in aceasta poveste nu doar din loialitate fata de tara sa, ci si din nevoia de a salva lumea.

Steve si Diana se intalnesc si astfel pornesc in aventura vietii lor.

Pentru a indeplini misiunea, Steve (Chris Pine) aduna comandamentul de lupta, compus dintr-un actor, un mincinos si un betiv, si pleaca spre victorie. Gasca se aseamana cu cea a lui Dorothy, personajele fiind foarte colorate si bine alese.

Filmul este in 3D, actiunea iti invaluie simturile si te face participant, ca vrei ca nu vrei.

M-a emotionat, m-a tinut cu sufletul la gura si, desi stiam ca trebuie sa aiba un final fericit, m-a surprins. Mi-a placut! Asta chiar daca m-a dat peste cap domnul de langa mine, care avea o problema cu o rinita, dar si cu telefonul pe care primea zeci de mesaje. L-am rugat frumos sa dea luminozitatea ecranului la un nivel mai mic...

Am iesit de la film convinsa ca am puteri de zeita, ca pot sa inving in orice batalie. Inclusiv miscarea cu mainile tip X Factor mi-a iesit!

Da, domnule, sunt o femeie fantastica!

Dupa doua minute m-am trezit: nu-mi pornea masina. Mi-au scazut puterile, nu am rezolvat nimic. Cel putin nu eu. A rezolvat platforma care a ridicat-o. Am redevenit Cristina.

Cristina Cioran
Cristina Cioran, actrita, consultant artistic
Imi place viata. Imi place sa traiesc din plin, sa ies, sa chefuiesc, sa merg la party-uri, sa merg in cluburi, la zile de nastere, la petreceri surpriza, la petreceri la piscina, serate de film, premiere, filme la miezul noptii, filme in miezul zilei, filme dimineata de tot, cand nu mai e nimeni in sala etc. Sunt foarte vesela si ma recunosc in multe lume pe care o cunosc; mi-ar fi placut sa fac multe alte lucruri si mi-ar fi placut ca pe altele sa nu le fac deloc. Imi place sa citesc si sa traiesc ceea ce citesc sau vad. Sunt fericita cu ceea ce sunt si cu ceea ce voi fi de acum inainte.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Wonder Woman, #Wonder Woman actiune, #Wonder Woman recenzii, #Cristina Cioran filme timp liber , #cele mai noi filme