S-a lansat cel mai recent film din franciza Star Wars: Ce spun criticii (Video)

Joi, 17 Decembrie 2015, ora 13:16
4083 citiri
S-a lansat cel mai recent film din franciza Star Wars: Ce spun criticii (Video)
Foto: Captura YouTube

Cel mai recent film din franciza Star Wars, "Star Wars: The Force Awakens", s-a lansat deja in unele tari, in Marea Britanie biletele vanzandu-se unul pe secunda.

Filmul se bucura de recenzii pozitive, fiind extrem de bine cotat pe site-ul de profil Rotten Tomatoes, unde exista doar doua recenzii negative pana in prezent, conform CNN.

Printesa Leia, atac la producatorii Star Wars: Ce conditii i-au pus ca sa mai apara in film

Entertainment Weekly numeste pelicula "o aventura exuberanta, invelita in mitologie", in timp ce The Washington Post afirma ca filmul atinge tot ce trebuie, atat la nivel emotional, cat si din punct de vedere al naratiunii.

The Telegraph afirma ca J.J. Abrams, cel care l-a regizat, l-a tratat cu respect si a facut ca franciza sa conteze din nou. The London Times e de acord, aratand ca desi George Lucas a venit cu o idee stralucita, Abrams, un regizor de actiune, l-a dus intr-o zona sofisticata.

The New York Times noteaza ca Abrams, fan dintotdeauna al francizei, a fost alegerea perfecta pentru a aduce seria in secolul XXI.

Desi filmul are o viziune futurista, e facut dupa metoda veche. Nu a fost creat doar pentru cunoscatori, e un film pentru toata lumea, mai arata The New York Times.

Desi nu putini au observat asemanari cu trilogia originala, pana la urma asta conteaza prea putin, pentru ca toti sunt de acord ca filmul este o experienta placuta.

The Daily Beast remarca insa faptul ca filmul este facut pentru fani si ca multe replici, personaje si chiar decoruri se regasesc doar pentru placerea acestora.

Variety compara cel mai nou film din franciza Star Wars cu cel mai recent Star Trek, regizat tot de Abrams. Insa publicatia sustine ca Star Trek din 2009 este superior, mai inventiv.

Impresia generala e insa ca filmul surprinde ceea ce inseamna esenta "Star Wars", afirma Digital Spy. Wall Street Journal spune doar atat: "Vedeti-l! Il veti iubi!".

Romanii il pot vedea la cinema incepand de vineri, 18 decembrie.

Update: "Star Wars: The Force Awakens" va fi proiectat si la bordul Statiei Spatiale Internationale, pentru astronautii stationati pe orbita, arata ContactMusic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Star Wars The Force Awakens recenzii, #Star Wars The Force Awakens lansare, #Star Wars The Force Awakens critici , #cele mai noi filme
Comentarii