Succes teribil pentru "Avengers: Infinity War": A doborat toate recordurile de incasari in weekendul de debut (Video)

Duminica, 29 Aprilie 2018, ora 20:42
9548 citiri
Succes teribil pentru "Avengers: Infinity War": A doborat toate recordurile de incasari in weekendul de debut (Video)
Foto: captura video Youtube

Probabil cel mai asteptat film al anului, "Avengers: Infinity War", a spulberat deja incasarile in ce priveste weekendul de debut.

Astfel, potrivit agentiei de presa Associated Press, filmul a strans 250 de milioane de dolari doar in America de Nord (SUA si Canada), cu doua milioane de dolari peste recordul lui "Star Wars: The Force Awakens", din 2015.

De asemenea, la nivel mondial, inclusiv in Romania, a strans aproximativ 630 de milioane de dolari in weekendul de debut, cu mult peste cele aproape 542 de milioane de dolari adunate de "The Fate of Furious", al optulea film al celebrei francize, in anul 2017.

Cu aceasta suma, filmul este deja pe locul 125 in topul celor mai mari incasari din toate timpurile, fiind de asteptat sa intre fara probleme in Top 10 all-time, de care il mai despart putin peste 700 de milioane de dolari.

Variety noteaza ca cele 19 filme ale Marvel au ajuns deja la incasari totale de 15 miliarde de dolari.

In ce priveste "Infinity War", acesta a fost lansat in 52 de tari, dar nu inca si in Rusia si China, doua piete uriase. Cele mai mari incasari le-a avut, pana acum, in afara Americii de Nord, in Marea Britanie si Coreeea de Sud, cu un total de peste 80 de milioane de dolari.

De asemenea, filmul a fost extrem de bine primit de public, fiind considerat al noualea film din istorie, in clasamentul realizat de IMDb in functie de notele utilizatorilor.

In ce priveste actiunea filmului, stim deja ca numerosi supereroi, vechi si noi, isi aduna fortele pentru a-l invinge pe cel mai mare despot al Universului, Thanos. Pe langa vechea echipa din precedentele doua filme Avengers, isi fac aparita Ant-Man, Dr. Strange, Black Panther si intreaga echipa din "Guardians of the Galaxy". Asa ca ne asteptam ca lupta finala sa fie una de proportii epice.

Printre actorii care isi preiau rolurile se numara si romanul Sebastian Stan, in rolul lui Winter Soldier. Josh Brolin este Thanos, iar fanii Marvel ii vor recunoaste cu siguranta pe toti ceilalti. Daca vreti sa aruncati o provire asupra distributiei extraordinare, iata prezentarea pe IMDb. Precedentele doua filme Avengers au reusit sa adune impreuna 3 miliarde de dolari din incasari, situandu-se pe locurile 5 si 7 all-time.

Si trailerul a doborat multe recorduri, cel mai popular dintre ele avand 180 de milioane de vizualizari numai pe YouTube, cu mult mai mult decat al oricarui alt film:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Avengers Infinity War record incasari, #recordui lansare Infinity War, #weekend lansare Infinity War, #Infinity War cinema Romania , #cele mai noi filme